VOORMAN SLOOP (fulltime)

Een aanpakker die verantwoordelijkheid neemt en zelfstandig kan werken. Als voorman stel je veiligheid voor en handel je daadkrachtig. Je kunt een team aansturen en verzorgt net zo gemakkelijk de (digitale) administratieve taken.
Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder!

De functie

Als voorman sloop ben je één van de hoofdverantwoordelijken voor sloopprojecten. Je werkt binnen een professioneel bedrijf en hebt een afwisselende functie. Je werkt op verschillende locaties. Het realiseren van rapportages naar de projectleider en het bewaken van de klanttevredenheid, de veiligheid, de kwaliteit en het resultaat zijn de doelen waarvoor jij je inzet. Je hecht veel waarde aan veilig en duurzaam werken als basis voor ieder succesvol project.

Wat we van je vragen

  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring
  • Je kunt leidinggeven aan een team
  • Je rapporteert aan de uitvoerder
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je hebt een geldig VCA-VOL certificaat
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B (liefst BE)
  • Je hebt een flexibele werkhouding

 

Wat wij jou bieden

Werk mee aan de mooiste projecten in de sloopbranche. Sinds 1986 is Anton van Dijk de specialist van kleine tot grote, complexe sloopwerken. Bij ons werk je in een dynamische wereld, waarin mens en milieu centraal staan. Een einde en tegelijk een nieuw begin. Dat is Anton van Dijk. We bieden je een veelzijdige, afwisselende baan! Je werkt met de veiligste en modernste apparatuur en rijdt in een bedrijfswagen. Je werkt in een vast team met gezellige collega’s (al zeggen we het zelf). We bieden je een aantrekkelijk salaris en kans op een vast contract bij goed functioneren. Wij vinden het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.

Is je interesse gewekt en wil je graag in gesprek met ons? Bel ons of mail je cv. We zien je reactie graag tegemoet! Neem contact op met Ad Oosterveer via werkenbij@antonvandijk.nl of 0348-421850.