VOORMAN SLOOPWERKEN

Ben je op zoek naar een vacature waarin wordt gezocht naar een voorman sloopwerken? Dan zit je hier goed. Wij zoeken een voorman sloopwerken die ons team komt versterken.

Wat doe je precies als voorman sloopwerken?

 • Je maakt afspraken met de uitvoerders en onderaannemers
 • Als uitvoerders of klanten vragen hebben, ben je de verantwoordelijke die de vragen beantwoordt
 • Je zorgt dat de werkzaamheden binnen de afgesproken tijd uitgevoerd worden
 • Je doet mee aan verschillende werkoverleggen
 • Je bent verantwoordelijk voor de administratie op de werklocatie

Wat verwachten wij van een voorman sloopwerken?

– Enkele jaren ervaring met een soortgelijke baan

– Je bent een harde werker

– Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel spreken als schrijven)

– Je hebt een geldig VCA VOL (VGM Checklist Aannemers Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden)

Het bedrijf

Anton van Dijk verricht al sinds 1986 sloopwerkzaamheden. Bij Anton van Dijk werken wij voor allerlei soorten klanten zoals bedrijven, overheden, instellingen, woningcorporaties, particulieren etc.

Wat bieden wij?

 1. Een afwisselende baan: Wil je een baan waar het elke dag weer anders is? Een baan als voorman sloopwerken is heel erg afwisselend. Je bent de ene dag met een klant op gesprek en de volgende dag ben je op locatie aan het slopen met jouw team. Je hebt te maken met hele verschillende mensen en diverse uitdagingen. Dat maakt het werk leuk en interessant.
 2. Werken voor een gerenommeerd bedrijf: Anton van Dijk is een werkgever die veel voor zijn medewerkers doet. Door hard te werken, kom je heel ver bij Anton van Dijk. Al veel mensen hebben zich in ons bedrijf hogerop weten te werken.
 3. Een goed salaris
 4. Goede werkomstandigheden: We werken bij Anton van Dijk altijd op de meest veilige manier.
 5. De kans om cursussen en opleidingen te volgen: Het is altijd fijn om meer te weten en meer te kunnen. Je hebt bij Anton van Dijk alle kansen om cursussen en opleidingen te volgen.
 6. Gezellige borrel elke vrijdag: Elke vrijdagmiddag is er een borrel met collega’s.
 7. Een bedrijfsauto
 8. Werken met de beste apparatuur: Om de sloopwerkzaamheden op een goede, veilige en snelle manier uit te voeren, werken we met de beste en de meest moderne apparatuur.
 9. Werken met een ervaren team: Je werkt met een team van hardwerkende vakmannen met veel ervaring. Veel werknemers blijven lang bij Anton van Dijk werken, omdat ze een mooi vak beoefenen en daar ook nog eens een goede beloning voor ontvangen.

Interesse in deze baan?

Mail je sollicitatiebrief en CV naar administratie@antonvandijk.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met A. Oosterveer, 0348 – 42 18 50.