Asbestsanering

Asbest is schadelijk voor de gezondheid. Asbestsanering moet dan ook zorgvuldig gebeuren. Hiervoor gelden wettelijke regels en voorwaarden. ANTON VAN DIJK beschikt over het juiste certificaat (Komo Proces Certificaat Asbestverwijdering (Asbestverwijdering) om deze werkzaamheden uit te mogen voeren. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid tot Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV) of Deskundig Toezichthouder Asbestsloop (DTA-A).

Gecertificeerd met het certificaat Asbestverwijdering

Buitensanering

Deskundigheid en nauwkeurigheid zijn essentieel bij asbestsanering in de open lucht. De regelgeving is zeer uitgebreid, omdat er bij het verwijderen van asbest gevaar ontstaat voor de gezondheid. Niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor de omgeving. ANTON VAN DIJK beschikt over de juiste kennis en certificering om deze werkzaamheden uit te voeren.

Binnensanering

De regels voor inpandige asbestsanering zijn nog uitgebreider en strenger dan de regels voor sanering in de buitenlucht. ANTON VAN DIJK voert de  werkzaamheden uit volgens de richtlijnen die voor het verwijderen van asbest zijn opgesteld. Deskundig personeel en hoogwaardig materieel zorgen ervoor dat de asbestsanering op zorgvuldige wijze wordt uitgevoerd.

Asbestsanering vereist een deskundige aanpak, conform alle veiligheidseisen.
Neem contact met ons op voor een offerte of advies.