Sloopwerken

Bij het slopen van gebouwen (of delen daarvan) is zorgvuldigheid en veiligheid van het grootste belang. ANTON VAN DIJK hecht veel waarde aan verantwoord ondernemen. Dit betekent dat bij sloopwerkzaamheden het sloopafval gescheiden wordt afgevoerd, maar ook dat we zorgen voor een veilige werkomgeving voor ons personeel. Gekwalificeerde medewerkers en modern materieel zorgen voor een efficiënte uitvoering van uw sloopopdracht.

Duurzaam slopen

Bij de sloop van gebouwen komen veel (kostbare) grondstoffen vrij. Denk hierbij aan beton, steen, ijzer, staal, aluminium, hout en glas. Bij sloopwerkzaamheden zorgt ANTON VAN DIJK ervoor dat de vrijgekomen materialen op de slooplocatie gesorteerd en gescheiden afgevoerd worden, zodat deze kunnen worden verwerkt tot bruikbare materialen. Niet alleen goed voor het milieu, maar hiermee wordt ook een enorme kostenbesparing gerealiseerd!

Totaalsloop

Als een gebouw ruimte moet maken voor bijvoorbeeld nieuwbouw dan spreekt men van totaalsloop. Ongeacht de grootte van een gebouw of de ligging, sloopwerkzaamheden zijn altijd maatwerk. ANTON VAN DIJK staat voor een deskundige advisering en uitvoering van uw sloopopdracht. Professioneel en efficiënt! Ook voor binnenstedelijke sloop bent u bij ons aan het juiste adres.

Renovatiesloop

Veel panden in Nederland krijgen een nieuwe bestemming. Om dat mogelijk te maken moet het pand inpandig gesloopt worden. ANTON VAN DIJK beschikt over medewerkers met hoogwaardige vakkennis en ruime ervaring op dit specifieke vakgebied. Daarnaast beschikken wij over modern specialistisch materieel (denk aan mini-shovels en handgereedschappen) om dit werk te kunnen uitvoeren.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van sloopwerkzaamheden kunnen wij een goede inschatting van de werkzaamheden maken. Neem contact met ons op voor een offerte of advies.