DESKUNDIG TOEZICHTHOUDER ASBESTSANERING (DTA)

Bij professioneel asbestsaneringsbedrijf Anton van Dijk zoeken we een DTA die ons team komt versterken. Anton van Dijk is een groeiend bedrijf dat al sinds 1986 actief is. We werken voor verschillende klanten waaronder commerciële bedrijven, instellingen, overheden, woningcorporaties en particulieren.

Wat verwachten wij van een deskundig toezichthouder asbestsanering?

 • In bezit van een geldig certificaat DTA
 • In bezit van een geldig VCA VOL (VGM Checklist Aannemers Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden)
 • In bezit van een rijbewijs B (bestelbusje en aanhanger)
 • Een paar jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent een goede leider. Dit houdt in dat je de volgende kwaliteiten bezit:
 1. Dat je weet hoe je met mensen moet communiceren. Je weet bijvoorbeeld hoe je iemand een compliment geeft, maar ook hoe je kritiek geeft
 2. Je bent goed in plannen en organiseren
 3. Je weet waar jouw teamleden in uitblinken, maar ook hun valkuilen zijn bekend bij jou. Op deze manier snap jij snel hoe je het beste uit elk teamlid haalt

Wie is Anton van Dijk?

Wij verrichten al meer dan 30 jaar sloopwerkzaamheden: van renovatiesloop tot totaalsloop en van asbestsanering tot betonboren. Anton van Dijk is een succesvol en modern bedrijf, waar gewerkt wordt met specialistisch en geavanceerd materieel.

Wat bieden wij?

 1. Afwisselend werk: De ene dag ben je bij mensen thuis aan de slag en de volgende dag ben je aan het werk in een groot kantoor. Steeds krijg je te maken met andere mensen. De baan van deskundig toezichthouder is nooit saai en elke dag leer je weer iets nieuws.
 2. Mooi vak: DTA is een prachtig vak. Je verricht elke dag verschillende werkzaamheden en werkt met ervaren collega’s. Je helpt iedere dag mensen en je zorgt ervoor dat gevaarlijke stoffen netjes worden verwijderd.
 3. De kans om cursussen en opleidingen te volgen: Het is altijd fijn om meer te weten en meer te kunnen. Je hebt bij Anton van Dijk alle kansen om cursussen en opleidingen te volgen.
 4. Een goed salaris
 5. Werken voor een loyale werkgever die veel voor zijn medewerkers doet: Anton van Dijk is een gerenommeerde werkgever. Als je je best doet en hard werkt, zijn er doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
 6. Goede werkomstandigheden: We werken bij Anton van Dijk altijd op de meest veilige manier.
 7. Een bedrijfsauto
 8. Gezellige borrel elke vrijdag: Elke vrijdagmiddag is er een borrel met collega’s.
 9. Werken met de beste en meest moderne apparatuur: Het is belangrijk bij het verwijderen van asbest om bij de tijd te blijven. Anton van Dijk zorgt daarom altijd dat er met de beste en meest moderne apparatuur wordt gewerkt. Bij het verwijderen van asbest is het belangrijk om met de beste en meest moderne apparatuur te werken. Doordat we bij Anton van Dijk met goed materieel en apparatuur werken kan er snel en veilig gewerkt worden.
 10. Werken met een ervaren team: Je werkt met een team van hardwerkende vakmannen met veel ervaring. Veel werknemers blijven lang bij Anton van Dijk werken, omdat ze een mooi vak beoefenen en daar ook nog eens een goede beloning voor ontvangen.

Heb je interesse in deze baan?

Mail je sollicitatiebrief en CV naar: administratie@antonvandijk.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met A. Oosterveer, 0348 – 42 18 50