HANDSLOPER

Een echte aanpakker die houdt van afwisseling en graag met de handen werkt. Een harde werker die veiligheid vooropstelt en zich inzet om ieder project op de juiste manier af te ronden.
Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder!

De functie

Als handsloper werk je aan afwisselende sloopprojecten. Je werkt binnen een professioneel bedrijf en waar veilig en duurzaam werken de basis voor ieder succesvol project vormen. Als handsloper werk je soms zelfstandig en op andere momenten samen met de voorman.

Wat we van je vragen

  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring
  • Je rapporteert aan de uitvoerder
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je hebt een geldig VCA-VOL certificaat, of bent bereid deze te halen
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je hebt een flexibele werkhouding

 

Wat wij jou bieden

Werk mee aan de mooiste projecten in de sloopbranche. Sinds 1986 is Anton van Dijk de specialist van kleine tot grote, complexe sloopwerken. Bij ons werk je in een dynamische wereld, waarin mens en milieu centraal staan. Een einde en tegelijk een nieuw begin. Dat is Anton van Dijk. We bieden je een veelzijdige, afwisselende baan! Je werkt met de veiligste en modernste apparatuur. Je werkt in een vast team met gezellige collega’s (al zeggen we het zelf). We bieden je een aantrekkelijk salaris en kans op een vast contract bij goed functioneren. Wij vinden het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.

Is je interesse gewekt en wil je graag in gesprek met ons? Bel ons of mail je cv. We zien je reactie graag tegemoet! Neem contact op met Ad Oosterveer via werkenbij@antonvandijk.nl of 0348-421850.