Betonboorder/zager

Anton van Dijk zoekt jou: de ervaren Betonboorder die van aanpakken weet! Ben jij de flexibele, zelfstandige vakman die van afwisseling houdt? En wil je werken bij een dynamisch bedrijf met een gezellig team? Lees dan verder!

De functie

Als Betonboorder/zager weet jij van aanpakken. Dagelijks ga je zelfstandig aan de slag. Net alsof je eigen baas bent! De afdeling boren & zagen is een aparte afdeling binnen de Anton van Dijk Groep, sloopwerkzaamheden hoef je niet uit te voeren. Ben jij uit het juiste beton gezaagd?

Wat we van je vragen

  • Je hebt enkele jaren aantoonbare werkervaring met betonboren/zagen
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je hebt een geldig VCA-certificaat
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je hebt een flexibele werkhouding

Wat wij jou bieden

Werk mee aan de mooiste projecten in de sloopbranche. Sinds 1986 is Anton van Dijk de specialist van kleine tot grote, complexe sloopwerken. Bij ons werk je in een dynamische wereld, waarin mens en milieu centraal staan. Een einde en tegelijk een nieuw begin. Dat is Anton van Dijk. We bieden je een veelzijdige, afwisselende baan! Je werkt met de veiligste en modernste apparatuur en rijdt in een bedrijfswagen. Je werkt in een vast team met gezellige collega’s (al zeggen we het zelf). We bieden je een aantrekkelijk salaris en kans op een vast contract bij goed functioneren. Ook als ZZP’er ben je van harte welkom. Wij vinden het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.

Is je interesse gewekt en wil je graag in gesprek met ons? Bel ons of mail je cv. We zien je reactie graag tegemoet! Neem contact op met Ad Oosterveer via werkenbij@antonvandijk.nl of 0348-421850.