BETONBOORDER/ZAGER

Betonboren en -zagen is een mooi vak. Geen saaie kantoorbaan van 9 tot 5, maar een afwisselende job die steeds weer anders is. Anton van Dijk is een gerenommeerd bedrijf, waar medewerkers goed behandelt worden. Je geniet van goede arbeidsomstandigheden. Het salaris dat je als betonboorder en -zager ontvangt, is bovendien marktconform.

Wat verwachten wij van je?

 • Dat je een geldig VCA certificaat hebt
 • Dat je enkele jaren ervaring hebt
 • Dat je in het bezit van een rijbewijs B bent

Over Anton van Dijk

Anton van Dijk is in 1986 opgericht. Wij hebben veel ervaring met betonboren en betonzagen. Met een groot team van medewerkers worden er ook allerlei andere werkzaamheden uitgevoerd zoals slopen en asbest verwijderen. Veiligheid is voor ons heel belangrijk, want wij hechten er waarde aan dat onze medewerkers altijd veilig zijn en geen gevaar lopen. We zijn bovendien echte experts en kennen alle ins-en-outs van ons vak. Dat zorgt voor tevreden klanten en collega’s die met recht trots kunnen zijn op hun werk.

Daarom wil jij werken bij Anton van Dijk

 1. De mogelijkheid om hogerop te komen: Als je hard werkt en loyaal bent, word je bij ons daarvoor beloond. Betrouwbare en goede medewerkers krijgen betere posities binnen het bedrijf. En bij een betere positie hoort een beter salaris.
 2. Een bedrijfswagen
 3. Werken met de beste machines: Om goed je werk te doen, heb je natuurlijk goede machines nodig. Bij Anton van Dijk staan altijd de beste en meest moderne machines voor je klaar. Niet alleen omdat je met nieuwere machines sneller en beter de werkzaamheden uitvoert, maar ook omdat nieuwere machines dikwijls (nog) veiliger zijn.
 4. De kans om opleidingen en cursussen te volgen: Door cursussen en opleidingen te volgen, blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en weet je nog meer over jouw vak. Het geeft je ook de kans om hogerop te komen.
 5. Een goed salaris
 6. Veiligheid: Op iedere werkplek waar wij bezig zijn, is veiligheid het belangrijkst.
 7. Iedere dag is anders: Als je werkt als betonboorder en betonzager, kom je op verschillende plaatsen. De ene dag ben je bezig in een ziekenhuis en de andere dag werk je in een woonhuis. De klanten waarvoor je werkt, zijn ook allemaal weer anders. Als je houdt van afwisseling is deze baan echt iets voor jou.
 8. Werken met een ervaren team: Je werkt met een team van hardwerkende vakmannen met veel ervaring. Veel werknemers blijven lang bij Anton van Dijk werken, omdat ze een mooi vak beoefenen en daar ook nog eens een goede beloning voor ontvangen.

Heb je interesse in deze functie?

Stuur een e-mail met je sollicitatiebrief en CV naar: administratie@antonvandijk.nl.

Heb je vragen? Neem contact op met A. Oosterveer, 0348 – 42 18 50