Sloopbedrijf Zoetermeer: voor al uw sloopwerkzaamheden

Wilt u graag een object slopen in Zoetermeer of omstreken? Kies voor professioneel sloopbedrijf Anton van Dijk. Wij hebben al talloze liften gedemonteerd, beton verwijderd en panden gesloopt. We doen nog veel meer sloopactiviteiten. Op de juiste manier te werk gaan, is belangrijk bij het slopen. Onze vakmannen hebben veel ervaring en werken met geavanceerde technieken, waardoor ze razendsnel en veilig te werk gaan. Ze geven u ook kosteloos en geheel vrijblijvend advies als u dat wilt.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert verschillende sloopwerkzaamheden uit, onder andere: gebouwen slopen, renovatiesloop, muren verwijderen, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Werkwijze

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopwerkzaamheden. Vervolgens bepalen we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaatsvinden. Onze vakmannen gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopactiviteiten, brengen onze werknemers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Dan vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Geavanceerde apparatuur

Onze werknemers werken met moderne apparaten zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een doeltreffende manier.

Meer dan 25 jaar ervaring

Al ruim 25 jaar verricht Anton van Dijk sloopwerkzaamheden. Wij hebben in de loop van de tijd allerlei klanten bijgestaan.

Expertise

U geniet van onze grote expertise op het gebied sloopwerkzaamheden. Als u vragen hebt, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Veiligheid

Slopen kan gevaarlijk zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle denkbare voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestsaneerder en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopactiviteiten verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten: hotels, winkels, fabrieken, woonhuizen, ziekenhuizen etc.

Keuken slopen Zoetermeer

Wilt u graag een nieuwe keuken? Eerst zal uw oude keuken verwijderd moeten worden. Wij slopen uw keuken razendsnel. Onze medewerkers slopen keukens uit grote horecagelegenheden, kantoorpanden etc. De sloopwerkzaamheden voeren we zo uit dat ze weinig hinder veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw bezittingen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door professionals

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van gewone muren. Betrouwbaar, ervaren en razendsnel.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet gemakkelijk. Er zijn ten eerste allerhande soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een adequate manier

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door ware professionals. Zij weten precies hoe een vloer het beste gesloopt kan worden. U profiteert bovendien van hun razendsnelle werkwijze. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het afval weg.

Schoorsteen verwijderen Zoetermeer

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet gemakkelijk. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar  verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom heel voorzichtig te werk en neemt diverse voorzorgsmaatregelen.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is lastig, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om vaklui op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en deskundigheid wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk soort betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

In Nederland worden er veel gebouwen gerenoveerd, bijvoorbeeld omdat de regelgeving verandert of omdat een gebouw gebruikt wordt voor andere doeleinden. Er vindt dan renovatiesloop plaats. Een deel van het pand blijft vervolgens intact, terwijl een ander deel van het pand gesloopt wordt.

Renovatiesloop door ware deskundigen

Renovatiesloop is niet gemakkelijk. Bij Anton van Dijk wordt renovatiesloop alleen door ware vaklui verricht. Bovendien worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat ze zo weinig mogelijk hinder veroorzaken.

Onze certificaten

Wij bezitten het certificaat BRL-SVMS-007. De BRL-SVMS-007 is dé certificatieregeling voor professionele sloopaannemers. Hierin staat een zorgvuldige werkvoorbereiding en een veilig en milieukundig verantwoord uitvoering van het sloopproject centraal. Tevens zijn we VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het doel is om werknemers veiliger te laten werken.

Gebouw slopen Zoetermeer

Wilt u een gebouw laten slopen? U kunt terecht bij Anton van Dijk voor het slopen van alle diverse panden of het nu gaat om een fabriekshal of een woonhuis. Grote en complexe panden zijn voor ons geen probleem. We houden bovendien rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Zo recyclen we veel van het materiaal dat vrijkomt tijdens een gebouw slopen.