Sloopbedrijf Zeist: voor al uw sloopactiviteiten

Wilt u met plezier een object slopen in Zeist of omstreken? Kies voor vakkundig sloopbedrijf Anton van Dijk. Wij hebben al vele liften gesloopt, beton verwijdert en gebouwen gedemonteerd. We doen nog meer sloopactiviteiten. Op de juiste manier te werk gaan, is belangrijk bij het slopen. Onze experts hebben veel deskundigheid en werken met geavanceerde procedures, waardoor ze snel en veilig te werk gaan. Ze geven u ook kosteloos en geheel vrijblijvend advies als u dat wilt.

Allerlei werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal sloopactiviteiten. Denk aan: schoorstenen verwijderen, beton verwijderen, renovatiesloop, vloeren slopen en hele gebouwen slopen.

Zo helpen we u

Op welke wijze gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopactiviteiten. Vervolgens besluiten we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze vaklui gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopwerkzaamheden, brengen onze medewerkers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles net achter. Daarna vindt de oplevering plaats.   

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Geavanceerde apparatuur

Onze werknemers werken met moderne apparatuur zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een efficiënte wijze.

Ruim 25 jaar ervaring

Al ruim 25 jaar verricht Anton van Dijk sloopwerkzaamheden. Wij hebben in de loop van de tijd allerlei klanten geholpen.

Professionaliteit

We weten alles over slopen. Wij delen die expertise ook met plezier met u en geven u vakbekwaam advies.

Veiligheid

Slopen brengt risico met zich mee. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle mogelijke voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestsaneringsbedrijf en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Onze klanten zijn zeer divers. Wij hebben sloopactiviteiten verricht bij onder andere: villa’s, productiebedrijven, scholen, horecagelegenheden en winkels.

Keuken slopen Zeist

Heeft u plannen voor een vernieuwde keuken? Dan zal eerst de oude keuken verwijderd moeten worden. Anton van Dijk sloopt uw keuken razendsnel en goedkoop. Wij slopen keukens uit cafés, restaurants en hotels, maar ook uit kantoorpanden en grote woningen.

Uitvoering

De werkzaamheden worden op zo’n wijze ingepland en uitgevoerd dat ze weinig overlast veroorzaken. Wij voorkomen dat uw eigendommen beschadigen tijdens de sloopwerkzaamheden door ze weg te halen of door ze af te plakken en af te schermen. Het verwijderen van het sloopafval nemen wij ook voor onze rekening.  

Verscheidene muren

Wilt u een muur laten verwijderen? Schakel dan Anton van Dijk in. Wij zijn vakmannen in het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet eenvoudig. Er zijn ten eerste allerhande soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere wijze verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

De beste professionals

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door ware specialisten. Zij weten precies hoe een vloer het beste gedemonteerd kan worden. U geniet daarnaast van hun snelle werkwijze. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het vuilnis weg.  

Schoorsteen verwijderen Zeist

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet gemakkelijk. Een schoorsteen is een cruciaal onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom intact voorzichtig te werk en neemt diverse voorzorgsmaatregelen.

Beton verwijderen

Beton is een sterk materiaal en het beton verwijderen is daardoor lastig. Schakel daarom de vakmannen van Anton van Dijk in om uw beton te verwijderen. Wij verwijderen alle velerlei betonnen elementen zoals betonnen plafonds, pilaren of wanden.

Renovatiesloop

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door nieuwe regelgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt dan gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

De specialist

Renovatiesloop is niet makkelijk. Bij Anton van Dijk laten wordt renovatiesloop alleen door echte vakmannen uitgevoerd. Daarbij worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat ze zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Zeist

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een fabriekshal, woonhuis of een kantoorgebouw, wij slopen diverse panden. De werkzaamheden worden vakkundig verricht, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen daarnaast dat veel van het materiaal wat vrijkomt hergebruikt wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg essentieel.