Sloopbedrijf Zaandam: voor al uw sloopactiviteiten

Op zoek naar een sloopbedrijf dat werkzaam is in Zaandam of de omgeving van Zaandam? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met diverse sloopwerkzaamheden zoals de sloop van fabrieken, keukens en beton. Slopen is niet eenvoudig. Anton van Dijk heeft daarom deskundige werknemers met veel knowhow in dienst. U kunt ons altijd vragen om gratis en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert allerlei sloopwerkzaamheden uit, onder andere: gebouwen slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Werkwijze

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopactiviteiten. Dan beslissen we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze vaklui gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopactiviteiten, brengen onze werknemers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Daarna vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne machines

Wij werken met geavanceerd materieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopwerkzaamheden snel en effectief uit te voeren.

Meer dan 25 jaar ervaring

Al ruim 25 jaar verricht Anton van Dijk sloopactiviteiten. Wij hebben in de loop van de tijd allerlei klanten geholpen.

Deskundigheid

U geniet van onze grote expertise op het gebied sloopactiviteiten. Als u vragen hebt, neem vervolgens contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Veiligheid

Slopen kan risicovol zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle denkbare voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestverwijderingsbedrijf en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Onze klanten zijn zeer veelzijdig. Wij hebben sloopwerkzaamheden verricht bij onder andere: grote woonhuizen, fabriekshallen, scholen, restaurants en winkels.

Keuken slopen Zaandam

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken? Vervolgens zal eerst de oude keuken verwijderd moeten worden. Anton van Dijk sloopt uw keuken razendsnel en voordelig. Wij slopen keukens uit cafés, restaurants en hotels, maar ook uit kantoren en grote woningen. De werkzaamheden worden op een dusdanige manier ingepland en uitgevoerd dat ze weinig hinder veroorzaken. Wij voorkomen dat uw bezittingen beschadigen tijdens de sloopwerkzaamheden door ze weg te halen of door ze af te plakken en af te schermen. Het verwijderen van het sloopafval nemen wij ook voor onze rekening.

Muur laten verwijderen door professionals

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet eenvoudig. Er zijn ten eerste allerlei soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een adequate manier

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door ware professionals. Zij weten precies hoe een vloer het beste gesloopt kan worden. U profiteert bovendien van hun razendsnelle aanpak. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het afval weg.

Schoorsteen verwijderen Zaandam

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet eenvoudig. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom heel voorzichtig te werk en neemt allerhande voorzorgsmaatregelen.

Beton verwijderen

Beton is een sterk materiaal en het beton verwijderen, is daardoor ingewikkeld. Schakel daarom de professionals van Anton van Dijk in om uw beton te verwijderen. Wij verwijderen alle diverse betonnen elementen zoals betonnen plafonds, pilaren of wanden.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde regelgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt dan gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

Renovatiesloop door ware experts

Renovatiesloop is niet makkelijk. Bij Anton van Dijk wordt renovatiesloop alleen door ware specialisten verricht. Bovendien worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat ze zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Zaandam

Wilt u een gebouw laten slopen? U kunt terecht bij Anton van Dijk voor het slopen van alle verschillende panden of het nu gaat om een fabriekshal of een woonhuis. Grote en complexe panden zijn voor ons geen probleem. We houden bovendien rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Zo recyclen we veel van het materiaal dat vrijkomt tijdens een gebouw slopen.