Sloopbedrijf Woerden: voor al uw sloopwerkzaamheden

Op zoek naar een sloopbedrijf dat actief is in Woerden of de omgeving van Woerden? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met diverse sloopwerkzaamheden zoals de sloop van fabrieken, keukens en beton. Slopen is niet gemakkelijk. Anton van Dijk heeft daarom deskundige medewerkers met veel deskundigheid in dienst. U kunt ons altijd vragen om kosteloos en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert allerlei sloopactiviteiten uit, onder andere: panden slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Aanpak

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopactiviteiten. Vervolgens bepalen we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze professionals gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopwerkzaamheden, brengen onze werknemers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Daarna vindt de oplevering plaats.   

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne machines

Wij werken met geavanceerd materieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopactiviteiten razendsnel en adequaat uit te voeren.

Ruim 25 jaar ervaring

Al meer dan 25 jaar verricht Anton van Dijk sloopactiviteiten. Wij hebben in de loop van de tijd allerlei klanten geholpen.

Deskundigheid

We weten alles over slopen. Wij delen die kennis ook graag met u en geven u deskundig advies.

Veiligheid

Slopen is niet zonder gevaar. Wij gaan daarom op een veilige manier te werk. We nemen allerhande voorzorgsmaatregelen om het risico te minimaliseren.

Onze klanten

Onze klanten zijn zeer veelzijdig. Wij hebben sloopactiviteiten verricht bij onder andere: grote woonhuizen, productiebedrijven, scholen, restaurants en winkels.

Keuken slopen Woerden

Wilt u graag een nieuwe keuken? Dan zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken goedkoop en razendsnel. Onze werknemers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoren. De sloopwerkzaamheden voeren we zo uit dat ze weinig hinder veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw bezittingen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door vakmannen

Anton van Dijk is de vakman voor zowel het verwijderen van gewone muren als het verwijderen.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet makkelijk. Er zijn ten eerste allerhande soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een adequate manier

De professionals van Anton van Dijk weten precies hoe verschillende soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken razendsnel en laten de werkplek bovendien netjes achter.   

Schoorsteen verwijderen Woerden

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet makkelijk. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom heel voorzichtig te werk en neemt diverse voorzorgsmaatregelen.

Beton verwijderen

Beton is een sterk materiaal en het beton verwijderen, is daardoor lastig. Schakel daarom de professionals van Anton van Dijk in om uw beton te verwijderen. Wij verwijderen alle diverse betonnen elementen zoals betonnen plafonds, pilaren of wanden.

Wat is renovatiesloop?

In Nederland worden er veel panden gerenoveerd, bijvoorbeeld omdat de regelgeving verandert of omdat een gebouw gebruikt wordt voor andere doeleinden. Er vindt vervolgens renovatiesloop plaats. Een deel van het pand blijft vervolgens intact, terwijl een ander deel van het pand gesloopt wordt.

Renovatiesloop door echte deskundigen

Voor renovatiesloop is veel expertise nodig. Dat hebben onze medewerkers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Woerden

Wilt u een gebouw laten slopen? U kunt terecht bij Anton van Dijk voor het slopen van alle diverse gebouwen of het nu gaat om een fabriek of een woning. Grote en complexe gebouwen zijn voor ons geen probleem. We houden bovendien rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Zo recyclen we veel van het materiaal dat vrijkomt tijdens een gebouw slopen.