Sloopbedrijf Weesp: voor al uw sloopactiviteiten

Wilt u graag een object slopen in Weesp of omstreken? Kies voor professioneel sloopbedrijf Anton van Dijk. Wij hebben al talloze liften gedemonteerd, beton verwijderd en panden gesloopt. We doen nog veel meer sloopwerkzaamheden. Op de juiste manier te werk gaan, is belangrijk bij het slopen. Onze professionals hebben veel ervaring en werken met moderne technieken, waardoor ze snel en veilig te werk gaan. Ze geven u ook kosteloos en geheel vrijblijvend advies als u dat wilt.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert allerlei sloopactiviteiten uit, onder andere: gebouwen slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Werkwijze

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopwerkzaamheden. Vervolgens besluiten we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze experts gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopwerkzaamheden, brengen onze medewerkers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Hierna vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Geavanceerde apparaten

Wij werken met modern materieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopactiviteiten razendsnel en effectief uit te voeren.

Ruim 25 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 25 jaar werkzaam in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten bijgestaan.

Deskundigheid

We weten alles over slopen. Wij delen die expertise ook graag met u en geven u deskundig advies.

Veiligheid

Slopen is niet zonder gevaar. Wij gaan daarom op een veilige manier te werk. We nemen diverse voorzorgsmaatregelen om het risico te verkleinen.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopactiviteiten verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten: hotels, winkels, fabriekshallen, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Weesp

Wilt u graag een nieuwe keuken? Dan zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken voordelig en razendsnel. Onze werknemers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoorpanden. De sloopwerkzaamheden voeren we zo uit dat ze weinig hinder veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw eigendommen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door vaklui

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is een ingewikkeld karwei. Er zijn allerlei soorten vloeren: betonvloeren, plavuizen vloeren, houten vloeren, enzovoorts. Elke type vloer heeft weer andere eigenschappen. Zo is er in een betonvloer vaak wapeningsstaal gegoten. Dit staal moet met geavanceerde apparaten verwijderd worden.

Vloer slopen op een effectieve manier

De specialisten van Anton van Dijk weten precies hoe diverse soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken razendsnel en laten de werkplek bovendien netjes achter.

Schoorsteen verwijderen Weesp

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet gemakkelijk. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom heel voorzichtig te werk en neemt allerlei voorzorgsmaatregelen.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is lastig, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om specialisten op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en vakbekwaamheid wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk type betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde wetgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt vervolgens gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

Renovatiesloop door ware experts

Voor renovatiesloop is veel expertise nodig. Dat hebben onze werknemers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Weesp

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een productiebedrijf, woning of een kantoor, wij slopen allerlei panden. De werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt hergebruikt wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg belangrijk.