Sloopbedrijf Utrecht: voor al uw sloopactiviteiten

Wilt u graag een object slopen in Utrecht of omstreken? Kies voor vakkundig sloopbedrijf Anton van Dijk. Wij hebben al talloze liften gedemonteerd, beton verwijderd en panden gesloopt. We doen nog veel meer sloopwerkzaamheden. Op de juiste manier te werk gaan, is belangrijk bij het slopen. Onze specialisten hebben veel ervaring en werken met geavanceerde technieken, waardoor ze snel en veilig te werk gaan. Ze geven u ook kosteloos en geheel vrijblijvend advies als u dat wilt.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert allerlei sloopactiviteiten uit, onder andere: panden slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen materialen. We besluiten daarna hoe we te werk gaan en maken met u een planning wanneer we aan de slag kunnen. Daarop vinden de sloopwerkzaamheden plaats. We maken schoon en brengen het sloopafval weg. Tenslotte vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne machines

Wij werken met modern materieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopactiviteiten snel en effectief uit te voeren.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij zijn al ruim 25 jaar actief in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten bijgestaan.

Expertise

We weten alles over slopen. Wij delen die kennis ook graag met u en geven u deskundig advies.

Veiligheid

Slopen is niet zonder risico. Wij gaan daarom op een veilige manier te werk. We nemen allerhande voorzorgsmaatregelen om het risico te verminderen.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopwerkzaamheden verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten: hotels, winkels, productiebedrijven, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Utrecht

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken? Dan zal eerst de oude keuken verwijderd moeten worden. Anton van Dijk sloopt uw keuken razendsnel en voordelig. Wij slopen keukens uit cafés, restaurants en hotels, maar ook uit kantoorpanden en grote woningen. De werkzaamheden worden op een dusdanige manier ingepland en uitgevoerd dat ze weinig overlast veroorzaken. Wij voorkomen dat uw bezittingen beschadigen tijdens de sloopwerkzaamheden door ze weg te halen of door ze af te plakken en af te schermen. Het verwijderen van het sloopafval nemen wij ook voor onze rekening.

Muur laten verwijderen door professionals

Wilt u een muur laten verwijderen? Schakel vervolgens Anton van Dijk in. Wij zijn deskundigen in het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet eenvoudig. Er zijn ten eerste diverse soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een effectieve manier

De professionals van Anton van Dijk weten precies hoe verscheidene soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken snel en laten de werkplek bovendien netjes achter.

Schoorsteen verwijderen Utrecht

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet makkelijk. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom heel voorzichtig te werk en neemt allerlei voorzorgsmaatregelen.

Beton verwijderen

Beton is een sterk materiaal en het beton verwijderen, is daardoor lastig. Schakel daarom de deskundigen van Anton van Dijk in om uw beton te verwijderen. Wij verwijderen alle verschillende betonnen elementen zoals betonnen plafonds, pilaren of wanden.

Wat is renovatiesloop?

In Nederland worden er veel gebouwen gerenoveerd, bijvoorbeeld omdat de regelgeving verandert of omdat een gebouw gebruikt wordt voor andere doeleinden. Er vindt vervolgens renovatiesloop plaats. Een deel van het pand blijft vervolgens intact, terwijl een ander deel van het pand gesloopt wordt.

Renovatiesloop door ware deskundigen

Voor renovatiesloop is veel vakkennis nodig. Dat hebben onze werknemers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Utrecht

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een productiebedrijf, woonhuis of een kantoor, wij slopen allerlei panden. De werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt gerecycled wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg belangrijk.