Sloopbedrijf Tilburg: voor al uw sloopactiviteiten

Op zoek naar een sloopbedrijf dat actief is in Tilburg of de omgeving van Tilburg? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met diverse sloopwerkzaamheden zoals de sloop van productiebedrijven, keukens en beton. Slopen is niet gemakkelijk. Anton van Dijk heeft daarom gekwalificeerde werknemers met veel knowhow in dienst. U kunt ons altijd vragen om gratis en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert diverse sloopwerkzaamheden uit, onder andere: panden slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Aanpak

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopwerkzaamheden. Daarop bepalen we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze experts gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopactiviteiten, brengen onze medewerkers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Daarna vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne machines

Onze werknemers werken met moderne apparaten zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een doeltreffende manier.

Ruim 25 jaar ervaring

Al meer dan 25 jaar verricht Anton van Dijk sloopactiviteiten. Wij hebben in de loop van de tijd allerhande klanten bijgestaan.

Deskundigheid

We weten alles over slopen. Wij delen die expertise ook graag met u en geven u deskundig advies.

Veiligheid

Slopen kan gevaarlijk zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle denkbare voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestsaneringsbedrijf en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Onze klanten zijn zeer divers. Wij hebben sloopactiviteiten verricht bij onder andere: grote woonhuizen, fabriekshallen, scholen, restaurants en winkels.

Keuken slopen Tilburg

Wilt u graag een nieuwe keuken? Vervolgens zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken voordelig en razendsnel. Onze werknemers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoorpanden. De sloopwerkzaamheden voeren we zo uit dat ze weinig hinder veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw eigendommen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door specialisten

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet gemakkelijk. Er zijn ten eerste allerhande soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een doeltreffende manier

De professionals van Anton van Dijk weten precies hoe diverse soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken razendsnel en laten de werkplek bovendien netjes achter.

Schoorsteen verwijderen Tilburg

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot gevaar dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren vakmannen. We nemen diverse voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is lastig, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om specialisten op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en expertise wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk type betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

In Nederland worden er veel gebouwen gerenoveerd, bijvoorbeeld omdat de regelgeving verandert of omdat een gebouw gebruikt wordt voor andere doeleinden. Er vindt vervolgens renovatiesloop plaats. Een deel van het pand blijft dan intact, terwijl een ander deel van het pand gesloopt wordt.

Renovatiesloop door echte deskundigen

Renovatiesloop is niet gemakkelijk. Bij Anton van Dijk wordt renovatiesloop alleen door echte vakmannen verricht. Bovendien worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat ze zo weinig mogelijk hinder veroorzaken.

Gebouw slopen Tilburg

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een fabriek, woonhuis of een kantoor, wij slopen allerlei panden. De werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt gerecycled wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg belangrijk.