Sloopbedrijf Soest: voor al uw sloopactiviteiten

Op zoek naar een sloopbedrijf dat werkzaam is in Soest of de omgeving van Soest? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met allerhande sloopwerkzaamheden zoals de sloop van fabrieken, keukens en beton. Slopen is niet makkelijk. Anton van Dijk heeft daarom bekwame medewerkers met veel deskundigheid in dienst. U kunt ons altijd vragen om gratis en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal sloopactiviteiten. Denk aan: schoorstenen verwijderen, beton verwijderen, renovatiesloop, vloeren slopen en hele panden slopen.

Aanpak

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen materialen. We beslissen daarop hoe we te werk gaan en maken met u een planning wanneer we aan de slag kunnen. Hierna vinden de sloopactiviteiten plaats. We maken schoon en brengen het sloopafval weg. Tenslotte vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne apparaten

Wij werken met modern materieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopactiviteiten snel en adequaat uit te voeren.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij zijn almeer dan25 jaar actief in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten geholpen.

Expertise

U geniet van onze grote expertise op het gebied sloopactiviteiten. Als u vragen hebt, neem vervolgens contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Veiligheid

Slopen is niet zonder gevaar. Wij gaan daarom op een veilige manier te werk. We nemen allerlei voorzorgsmaatregelen om het risico te verkleinen.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopactiviteiten verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten: hotels, winkels, productiebedrijven, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Soest

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken? Vervolgens zal eerst de oude keuken verwijderd moeten worden. Anton van Dijk sloopt uw keuken razendsnel en goedkoop. Wij slopen keukens uit cafés, restaurants en hotels, maar ook uit kantoren en grote woningen. De werkzaamheden worden op een dusdanige manier ingepland en uitgevoerd dat ze weinig overlast veroorzaken. Wij voorkomen dat uw eigendommen beschadigen tijdens de sloopwerkzaamheden door ze weg te halen of door ze af te plakken en af te schermen. Het verwijderen van het sloopafval nemen wij ook voor onze rekening.

Muur laten verwijderen door vakmannen

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is een lastig karwei. Er zijn allerlei soorten vloeren: betonvloeren, plavuizen vloeren, houten vloeren, enzovoorts. Elke type vloer heeft weer andere eigenschappen. Zo is er in een betonvloer vaak wapeningsstaal gegoten. Dit staal moet met geavanceerde machines verwijderd worden.

Vloer slopen op een adequate manier

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door ware professionals. Zij weten precies hoe een vloer het beste gesloopt kan worden. U profiteert bovendien van hun snelle aanpak. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het afval weg.

Schoorsteen verwijderen Soest

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot risico dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren specialisten. We nemen allerlei voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is lastig, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om professionals op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en kennis wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk soort betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde wetgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt dan gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

Renovatiesloop door ware experts

Renovatiesloop is niet gemakkelijk. Bij Anton van Dijk wordt renovatiesloop alleen door echte vakmannen verricht. Bovendien worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat ze zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Soest

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een productiebedrijf, woning of een kantoorgebouw, wij slopen diverse gebouwen. De werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt hergebruikt wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg belangrijk.