Sloopbedrijf Schoonhoven: voor al uw sloopactiviteiten

Op zoek naar een sloopbedrijf dat werkzaam is in Schoonhoven of de omgeving van Schoonhoven? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met diverse sloopactiviteiten zoals de sloop van fabrieken, keukens en beton. Slopen is niet simpel. Anton van Dijk heeft daarom bekwame medewerkers met veel vakkennis in dienst. U kunt ons altijd vragen om gratis en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal sloopwerkzaamheden. Denk aan: schoorstenen verwijderen, beton verwijderen, renovatiesloop, vloeren slopen en hele panden slopen.

Werkwijze

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopactiviteiten. Vervolgens beslissen we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze experts gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopwerkzaamheden, brengen onze werknemers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Dan vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Geavanceerde machines

Onze werknemers werken met moderne apparatuur zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een doeltreffende manier.

Ruim 25 jaar ervaring

Al meer vervolgens 25 jaar verricht Anton van Dijk sloopactiviteiten. Wij hebben in de loop van de tijd allerlei klanten geholpen.

Expertise

We weten alles over slopen. Wij delen die expertise ook graag met u en geven u specialistisch advies.

Veiligheid

Slopen kan riskant zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle denkbare voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestverwijderingsbedrijf en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Onze klanten zijn zeer veelzijdig. Wij hebben sloopwerkzaamheden verricht bij onder andere: grote woonhuizen, fabrieken, scholen, restaurants en winkels.

Keuken slopen Schoonhoven

Wilt u graag een nieuwe keuken? Vervolgens zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken voordelig en snel. Onze medewerkers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoorpanden. De sloopwerkzaamheden voeren we zo uit dat ze weinig overlast veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw eigendommen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door professionals

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is een ingewikkeld karwei. Er zijn allerlei soorten vloeren: betonvloeren, plavuizen vloeren, houten vloeren, enzovoorts. Elke type vloer heeft weer andere eigenschappen. Zo is er in een betonvloer vaak wapeningsstaal gegoten. Dit staal moet met moderne apparaten verwijderd worden.

Vloer slopen op een adequate manier

De specialisten van Anton van Dijk weten precies hoe diverse soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken razendsnel en laten de werkplek bovendien netjes achter.

Schoorsteen verwijderen Schoonhoven

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet gemakkelijk. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar  verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom heel voorzichtig te werk en neemt allerhande voorzorgsmaatregelen.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is moeilijk, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om professionals op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en deskundigheid wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk type betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde wetgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt vervolgens gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

Renovatiesloop door echte experts

Voor renovatiesloop is veel vakkennis nodig. Dat hebben onze werknemers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Schoonhoven

Wilt u een gebouw laten slopen? U kunt terecht bij Anton van Dijk voor het slopen van alle diverse gebouwen of het nu gaat om een productiebedrijf of een woonhuis. Grote en complexe gebouwen zijn voor ons geen probleem. We houden bovendien rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Zo recyclen we veel van het materiaal dat vrijkomt tijdens een gebouw slopen.