Sloopbedrijf Rotterdam: voor al uw sloopactiviteiten

Op zoek naar een sloopbedrijf dat actief is in Rotterdam of de omgeving van Rotterdam? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met allerhande sloopactiviteiten zoals de sloop van fabriekshallen, keukens en beton. Slopen is niet simpel. Anton van Dijk heeft daarom bekwame medewerkers met veel expertise in dienst. U kunt ons altijd vragen om kosteloos en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert verschillende sloopwerkzaamheden uit, onder andere: panden slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Aanpak

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen materialen. We beslissen vervolgens hoe we te werk gaan en maken met u een planning wanneer we aan de slag kunnen. Dan vinden de sloopactiviteiten plaats. We maken schoon en brengen het sloopafval weg. Tenslotte vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Geavanceerde apparaten

Wij werken met geavanceerd materieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopwerkzaamheden snel en effectief uit te voeren.

Ruim 25 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 25 jaar werkzaam in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten geholpen.

Expertise

We weten alles over slopen. Wij delen die kennis ook graag met u en geven u specialistisch advies.

Veiligheid

Slopen is niet zonder risico. Wij gaan daarom op een veilige manier te werk. We nemen diverse voorzorgsmaatregelen om het gevaar te minimaliseren.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopwerkzaamheden verricht voor een grote variatie aan klanten: hotels, winkels, fabriekshallen, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Rotterdam

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken? Vervolgens zal eerst de oude keuken verwijderd moeten worden. Anton van Dijk sloopt uw keuken snel en voordelig. Wij slopen keukens uit cafés, restaurants en hotels, maar ook uit kantoorpanden en grote woningen. De werkzaamheden worden op een dusdanige manier ingepland en uitgevoerd dat ze weinig overlast veroorzaken. Wij voorkomen dat uw eigendommen beschadigen tijdens de sloopwerkzaamheden door ze weg te halen of door ze af te plakken en af te schermen. Het verwijderen van het sloopafval nemen wij ook voor onze rekening.

Muur laten verwijderen door vaklui

Wilt u een muur laten verwijderen? Schakel vervolgens Anton van Dijk in. Wij zijn deskundigen in het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is een lastig karwei. Er zijn allerlei soorten vloeren: betonvloeren, plavuizen vloeren, houten vloeren, enzovoorts. Elke soort vloer heeft weer andere eigenschappen. Zo is er in een betonvloer vaak wapeningsstaal gegoten. Dit staal moet met geavanceerde apparatuur verwijderd worden.

Vloer slopen op een adequate manier

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door ware professionals. Zij weten precies hoe een vloer het beste gesloopt kan worden. U profiteert bovendien van hun razendsnelle werkwijze. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het afval weg.

Schoorsteen verwijderen Rotterdam

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot risico dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren vaklui. We nemen verschillende voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton is een sterk materiaal en het beton verwijderen, is daardoor moeilijk. Schakel daarom de experts van Anton van Dijk in om uw beton te verwijderen. Wij verwijderen alle verschillende betonnen elementen zoals betonnen plafonds, pilaren of wanden.

Wat is renovatiesloop?

In Nederland worden er veel gebouwen gerenoveerd, bijvoorbeeld omdat de regelgeving verandert of omdat een gebouw gebruikt wordt voor andere doeleinden. Er vindt vervolgens renovatiesloop plaats. Een deel van het pand blijft dan intact, terwijl een ander deel van het pand gesloopt wordt.

Renovatiesloop door ware experts

Voor renovatiesloop is veel expertise nodig. Dat hebben onze medewerkers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk hinder veroorzaken.

Gebouw slopen Rotterdam

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een productiebedrijf, woonhuis of een kantoor, wij slopen allerlei gebouwen. De werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt gerecycled wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg belangrijk.