Sloopbedrijf Reeuwijk: voor al uw sloopactiviteiten

Op zoek naar een sloopbedrijf dat werkzaam is in Reeuwijk of de omgeving van Reeuwijk? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met diverse sloopactiviteiten zoals de sloop van productiebedrijven, keukens en beton. Slopen is niet gemakkelijk. Anton van Dijk heeft daarom gekwalificeerde werknemers met veel vakkennis in dienst. U kunt ons altijd vragen om gratis en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal sloopactiviteiten. Denk aan: schoorstenen verwijderen, beton verwijderen, renovatiesloop, vloeren slopen en hele gebouwen slopen.

Aanpak

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen materialen. We besluiten daarna hoe we te werk gaan en maken met u een planning wanneer we aan de slag kunnen. Vervolgens vinden de sloopwerkzaamheden plaats. We maken schoon en brengen het sloopafval weg. Tenslotte vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne apparaten

Wij werken met modern materieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopwerkzaamheden snel en effectief uit te voeren.

Ruim 25 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 25 jaar werkzaam in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten bijgestaan.

Expertise

U geniet van onze grote kennis op het gebied sloopwerkzaamheden. Als u vragen hebt, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Veiligheid

Slopen is niet zonder risico. Wij gaan daarom op een veilige manier te werk. We nemen allerlei voorzorgsmaatregelen om het gevaar te verkleinen. Anton van Dijk doet bovendien asbestinventarisaties (onderzoeken of er asbest aanwezig is) en verwijdert asbest geheel volgens de Nederlandse regelgeving.

Onze klanten

Onze klanten zijn zeer veelzijdig. Wij hebben sloopactiviteiten verricht bij onder andere: grote woonhuizen, fabriekshallen, scholen, restaurants en winkels.

Keuken slopen Reeuwijk

Wilt u graag een nieuwe keuken? Dan zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken goedkoop en razendsnel. Onze medewerkers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoren. De sloopwerkzaamheden voeren we zo uit dat ze weinig overlast veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw eigendommen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door vaklui

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is een moeilijk karwei. Er zijn allerhande soorten vloeren: betonvloeren, plavuizen vloeren, houten vloeren, enzovoorts. Elke type vloer heeft weer andere eigenschappen. Zo is er in een betonvloer vaak wapeningsstaal gegoten. Dit staal moet met moderne apparatuur verwijderd worden.

Vloer slopen op een doeltreffende manier

De vaklui van Anton van Dijk weten precies hoe verscheidene soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken razendsnel en laten de werkplek bovendien netjes achter.

Schoorsteen verwijderen Reeuwijk

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot risico dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren specialisten. We nemen allerlei voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is moeilijk, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om vaklui op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en vakbekwaamheid wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk soort betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde regelgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt dan gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

Renovatiesloop door ware deskundigen

Renovatiesloop is niet gemakkelijk. Bij Anton van Dijk wordt renovatiesloop alleen door ware vaklui verricht. Bovendien worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat ze zo weinig mogelijk hinder veroorzaken.

Gebouw slopen Reeuwijk

Wilt u een gebouw laten slopen? U kunt terecht bij Anton van Dijk voor het slopen van alle verscheidene gebouwen of het nu gaat om een fabriek of een woonhuis. Grote en complexe panden zijn voor ons geen probleem. We houden bovendien rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Zo recyclen we veel van het materiaal dat vrijkomt tijdens een gebouw slopen.