Sloopbedrijf Nijmegen: voor al uw sloopactiviteiten

Wilt u graag een object slopen in Nijmegen of omstreken? Kies voor professioneel sloopbedrijf Anton van Dijk. Wij hebben al talloze liften gedemonteerd, beton verwijderd en gebouwen gesloopt. We doen nog veel meer sloopwerkzaamheden. Op de juiste manier te werk gaan, is belangrijk bij het slopen. Onze professionals hebben veel ervaring en werken met geavanceerde technieken, waardoor ze snel en veilig te werk gaan. Ze geven u ook kosteloos en geheel vrijblijvend advies als u dat wilt.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert verschillende sloopactiviteiten uit, onder andere: gebouwen slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Werkwijze

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopactiviteiten. Daarna bepalen we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze specialisten gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopactiviteiten, brengen onze medewerkers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Hierna vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne apparaten

Onze werknemers werken met moderne apparatuur zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een adequate manier.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij zijn almeer dan 25 jaar werkzaam in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten bijgestaan.

Expertise

We weten alles over slopen. Wij delen die expertise ook graag met u en geven u specialistisch advies.

Veiligheid

Slopen is niet zonder risico. Wij gaan daarom op een veilige manier te werk. We nemen diverse voorzorgsmaatregelen om het gevaar te verkleinen.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopactiviteiten verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten: hotels, winkels, fabrieken, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Nijmegen

Wilt u graag een nieuwe keuken? Dan zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken goedkoop en razendsnel. Onze medewerkers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoren. De sloopactiviteiten voeren we zo uit dat ze weinig hinder veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw bezittingen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door specialisten

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is een ingewikkeld karwei. Er zijn allerlei soorten vloeren: betonvloeren, plavuizen vloeren, houten vloeren, enzovoorts. Elke type vloer heeft weer andere eigenschappen. Zo is er in een betonvloer vaak wapeningsstaal gegoten. Dit staal moet met geavanceerde apparatuur verwijderd worden.

Vloer slopen op een adequate manier

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door echte professionals. Zij weten precies hoe een vloer het beste gesloopt kan worden. U profiteert bovendien van hun snelle werkwijze. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het afval weg.

Schoorsteen verwijderen Nijmegen

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot risico dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren professionals. We nemen allerlei voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is moeilijk, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om vaklui op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en expertise wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk type betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

In Nederland worden er veel panden gerenoveerd, bijvoorbeeld omdat de regelgeving verandert of omdat een gebouw gebruikt wordt voor andere doeleinden. Er vindt dan renovatiesloop plaats. Een deel van het pand blijft vervolgens intact, terwijl een ander deel van het pand gesloopt wordt.

Renovatiesloop door echte deskundigen

Voor renovatiesloop is veel knowhow nodig. Dat hebben onze werknemers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Nijmegen

Wilt u een gebouw laten slopen? U kunt terecht bij Anton van Dijk voor het slopen van alle verscheidene gebouwen of het nu gaat om een productiebedrijf of een woning. Grote en complexe gebouwen zijn voor ons geen probleem. We houden bovendien rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Zo recyclen we veel van het materiaal dat vrijkomt tijdens een gebouw slopen.