Sloopbedrijf Nieuwegein: voor al uw sloopactiviteiten

Wilt u graag een object slopen in Nieuwegein of omstreken? Kies voor professioneel sloopbedrijf Anton van Dijk. Wij hebben al talloze liften gedemonteerd, beton verwijderd en panden gesloopt. We doen nog veel meer sloopactiviteiten. Op de juiste manier te werk gaan, is belangrijk bij het slopen. Onze specialisten hebben veel ervaring en werken met moderne technieken, waardoor ze razendsnel en veilig te werk gaan. Ze geven u ook kosteloos en geheel vrijblijvend advies als u dat wilt.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert verschillende sloopactiviteiten uit, onder andere: gebouwen slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Aanpak

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopactiviteiten. Hierna beslissen we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze experts gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopactiviteiten, brengen onze medewerkers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Daarop vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne apparatuur

Onze werknemers werken met geavanceerde apparaten zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een effectieve manier.

Ruim 25 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten geholpen.

Expertise

We weten alles over slopen. Wij delen die expertise ook graag met u en geven u specialistisch advies.

Veiligheid

Slopen kan gevaarlijk zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle denkbare voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestsaneerder en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopactiviteiten verricht voor een grote variatie aan klanten: hotels, winkels, fabriekshallen, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Nieuwegein

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken? Dan zal eerst de oude keuken verwijderd moeten worden. Anton van Dijk sloopt uw keuken razendsnel en voordelig. Wij slopen keukens uit cafés, restaurants en hotels, maar ook uit kantoorpanden en grote woningen. De werkzaamheden worden op een dusdanige manier ingepland en uitgevoerd dat ze weinig overlast veroorzaken. Wij voorkomen dat uw bezittingen beschadigen tijdens de sloopactiviteiten door ze weg te halen of door ze af te plakken en af te schermen. Het verwijderen van het sloopafval nemen wij ook voor onze rekening.

Muur laten verwijderen door vakmannen

Wilt u een muur laten verwijderen? Schakel dan Anton van Dijk in. Wij zijn deskundigen in het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is een lastig karwei. Er zijn diverse soorten vloeren: betonvloeren, plavuizen vloeren, houten vloeren, enzovoorts. Elke soort vloer heeft weer andere eigenschappen. Zo is er in een betonvloer vaak wapeningsstaal gegoten. Dit staal moet met moderne machines verwijderd worden.

Vloer slopen op een effectieve manier

De vaklui van Anton van Dijk weten precies hoe verscheidene soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken razendsnel en laten de werkplek bovendien netjes achter.

Schoorsteen verwijderen Nieuwegein

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot risico dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren specialisten. We nemen verschillende voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton is een sterk materiaal en het beton verwijderen, is daardoor moeilijk. Schakel daarom de deskundigen van Anton van Dijk in om uw beton te verwijderen. Wij verwijderen alle verschillende betonnen elementen zoals betonnen plafonds, pilaren of wanden.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde wetgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt vervolgens gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

Renovatiesloop door ware experts

Renovatiesloop is niet eenvoudig. Bij Anton van Dijk wordt renovatiesloop alleen door ware professionals verricht. Bovendien worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat ze zo weinig mogelijk hinder veroorzaken.

Gebouw slopen Nieuwegein

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een productiebedrijf, woonhuis of een kantoorgebouw, wij slopen allerhande gebouwen. De werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt gerecycled wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg belangrijk.