Sloopbedrijf Montfoort: voor al uw sloopactiviteiten

Op zoek naar een sloopbedrijf dat werkzaam is in Montfoort of de omgeving van Montfoort? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met allerlei sloopactiviteiten zoals de sloop van fabriekshallen, keukens en beton. Slopen is niet eenvoudig. Anton van Dijk heeft daarom capabele medewerkers met veel knowhow in dienst. U kunt ons altijd vragen om gratis en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal sloopwerkzaamheden. Denk aan: schoorstenen verwijderen, beton verwijderen, renovatiesloop, vloeren slopen en hele panden slopen.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen materialen. We besluiten daarna hoe we te werk gaan en maken met u een planning wanneer we aan de slag kunnen. Daarop vinden de sloopwerkzaamheden plaats. We maken schoon en brengen het sloopafval weg. Tenslotte vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Geavanceerde apparatuur

Wij werken met geavanceerd materieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopwerkzaamheden snel en adequaat uit te voeren.

Meer dan 25 jaar ervaring

Al ruim 25 jaar verricht Anton van Dijk sloopactiviteiten. Wij hebben in de loop van de tijd allerhande klanten geholpen.

Deskundigheid

We weten alles over slopen. Wij delen die expertise ook graag met u en geven u deskundig advies.

Veiligheid

Slopen kan gevaarlijk zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle denkbare voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestsaneringsbedrijf en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Onze klanten zijn zeer divers. Wij hebben sloopwerkzaamheden verricht bij onder andere: grote woonhuizen, fabrieken, scholen, restaurants en winkels.

Keuken slopen Montfoort

Wilt u graag een nieuwe keuken? Vervolgens zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken voordelig en razendsnel. Onze medewerkers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoren. De sloopwerkzaamheden voeren we zo uit dat ze weinig hinder veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw bezittingen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door vaklui

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet eenvoudig. Er zijn ten eerste allerhande soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een effectieve manier

De experts van Anton van Dijk weten precies hoe verschillende soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken snel en laten de werkplek bovendien netjes achter.

Schoorsteen verwijderen Montfoort

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet eenvoudig. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom heel voorzichtig te werk en neemt diverse voorzorgsmaatregelen.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is ingewikkeld, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om professionals op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en vakkennis wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk soort betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde regelgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt dan gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

Renovatiesloop door echte deskundigen

Renovatiesloop is niet eenvoudig. Bij Anton van Dijk wordt renovatiesloop alleen door echte specialisten verricht. Bovendien worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat ze zo weinig mogelijk hinder veroorzaken.

Gebouw slopen Montfoort

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een fabriekshal, woonhuis of een kantoor, wij slopen diverse gebouwen. De werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt hergebruikt wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg belangrijk.