Sloopbedrijf Moerkappelle: voor al uw sloopwerkzaamheden

Wilt u graag een object slopen in Moerkappelle of omstreken? Kies voor professioneel sloopbedrijf Anton van Dijk. Wij hebben al talloze liften gedemonteerd, beton verwijderd en gebouwen gesloopt. We doen nog veel meer sloopactiviteiten. Op de juiste manier te werk gaan, is belangrijk bij het slopen. Onze professionals hebben veel ervaring en werken met geavanceerde technieken, waardoor ze razendsnel en veilig te werk gaan. Ze geven u ook gratis en geheel vrijblijvend advies als u dat wilt.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert diverse sloopwerkzaamheden uit, onder andere: gebouwen slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Aanpak

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopwerkzaamheden. Vervolgens beslissen we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze vaklui gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopactiviteiten, brengen onze medewerkers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Daarop vindt de oplevering plaats.   

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Geavanceerde apparatuur

Wij werken met geavanceerd materieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopactiviteiten snel en adequaat uit te voeren.

Ruim 25 jaar ervaring

Al meer dan 25 jaar verricht Anton van Dijk sloopactiviteiten. Wij hebben in de loop van de tijd allerlei klanten bijgestaan.

Deskundigheid

We weten alles over slopen. Wij delen die expertise ook graag met u en geven u deskundig advies.

Veiligheid

Slopen kan risicovol zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle mogelijke voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestsaneerder en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopwerkzaamheden verricht voor een grote variatie aan klanten: hotels, winkels, fabriekshallen, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Moerkappelle

Wilt u graag een nieuwe keuken? Vervolgens zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken voordelig en snel. Onze medewerkers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoren. De sloopwerkzaamheden voeren we zo uit dat ze weinig hinder veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw eigendommen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door specialisten

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet eenvoudig. Er zijn ten eerste allerhande soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een adequate manier

De vaklui van Anton van Dijk weten precies hoe verschillende soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken snel en laten de werkplek bovendien netjes achter.   

Schoorsteen verwijderen Moerkappelle

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot risico dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren experts. We nemen diverse voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is moeilijk, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om professionals op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en expertise wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk type betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

In Nederland worden er veel gebouwen gerenoveerd, bijvoorbeeld omdat de wetgeving verandert of omdat een gebouw gebruikt wordt voor andere doeleinden. Er vindt dan renovatiesloop plaats. Een deel van het pand blijft vervolgens intact, terwijl een ander deel van het pand gesloopt wordt.

Renovatiesloop door ware deskundigen

Voor renovatiesloop is veel vakbekwaamheid nodig. Dat hebben onze medewerkers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Moerkappelle

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een fabriekshal, woonhuis of een kantoor, wij slopen diverse panden. De werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt hergebruikt wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg belangrijk.