Sloopbedrijf De Meern: voor al uw sloopactiviteiten

Op zoek naar een sloopbedrijf dat werkzaam is in De Meern of de omgeving van De Meern? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met allerlei sloopactiviteiten zoals de sloop van fabrieken, keukens en beton. Slopen is niet makkelijk. Anton van Dijk heeft daarom capabele werknemers met veel deskundigheid in dienst. U kunt ons altijd vragen om kosteloos en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert verschillende sloopactiviteiten uit, onder andere: gebouwen slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Werkwijze

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopactiviteiten. Vervolgens besluiten we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze vaklui gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopactiviteiten, brengen onze medewerkers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Dan vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Geavanceerde machines

Onze werknemers werken met moderne machines zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een adequate manier.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten geholpen.

Expertise

U geniet van onze grote kennis op het gebied sloopactiviteiten. Als u vragen hebt, neem vervolgens contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Veiligheid

Slopen is niet zonder risico. Wij gaan daarom op een veilige manier te werk. We nemen diverse voorzorgsmaatregelen om het gevaar te minimaliseren.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopwerkzaamheden verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten: hotels, winkels, fabrieken, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen De Meern

Wilt u graag een nieuwe keuken? Dan zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken goedkoop en snel. Onze werknemers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoren. De sloopactiviteiten voeren we zo uit dat ze weinig overlast veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw eigendommen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door vakmannen

Wilt u een muur laten verwijderen? Schakel dan Anton van Dijk in. Wij zijn deskundigen in het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet gemakkelijk. Er zijn ten eerste allerlei soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een effectieve manier

De specialisten van Anton van Dijk weten precies hoe verschillende soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken razendsnel en laten de werkplek bovendien netjes achter.

Schoorsteen verwijderen De Meern

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet makkelijk. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom heel voorzichtig te werk en neemt diverse voorzorgsmaatregelen.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is ingewikkeld, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om experts op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en kennis wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk soort betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

In Nederland worden er veel gebouwen gerenoveerd, bijvoorbeeld omdat de wetgeving verandert of omdat een gebouw gebruikt wordt voor andere doeleinden. Er vindt vervolgens renovatiesloop plaats. Een deel van het pand blijft dan intact, terwijl een ander deel van het pand gesloopt wordt.

Renovatiesloop door echte deskundigen

Voor renovatiesloop is veel knowhow nodig. Dat hebben onze werknemers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk hinder veroorzaken.

Gebouw slopen De Meern

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een fabriek, woonhuis of een kantoor, wij slopen allerhande panden. De werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt gerecycled wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg belangrijk.