Sloopbedrijf Maarssen: voor al uw sloopactiviteiten

Op zoek naar een sloopbedrijf dat actief is in Maarssen of de omgeving van Maarssen? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met allerhande sloopwerkzaamheden zoals de sloop van productiebedrijven, keukens en beton. Slopen is niet eenvoudig. Anton van Dijk heeft daarom deskundige medewerkers met veel vakkennis in dienst. U kunt ons altijd vragen om kosteloos en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal sloopactiviteiten. Denk aan: schoorstenen verwijderen, beton verwijderen, renovatiesloop, vloeren slopen en hele panden slopen.

Aanpak

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen materialen. We beslissen daarop hoe we te werk gaan en maken met u een planning wanneer we aan de slag kunnen. Hierna vinden de sloopwerkzaamheden plaats. We maken schoon en brengen het sloopafval weg. Tenslotte vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Geavanceerde machines

Onze medewerkers werken met geavanceerde machines zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een effectieve manier.

Ruim 25 jaar ervaring

Wij zijn al meer vervolgens 25 jaar actief in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten bijgestaan.

Deskundigheid

We weten alles over slopen. Wij delen die expertise ook graag met u en geven u specialistisch advies.

Veiligheid

Slopen kan riskant zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle mogelijke voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestverwijderingsbedrijf en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopactiviteiten verricht voor een grote variatie aan klanten: hotels, winkels, fabriekshallen, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Maarssen

Wilt u graag een nieuwe keuken? Dan zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken voordelig en razendsnel. Onze werknemers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoren. De sloopactiviteiten voeren we zo uit dat ze weinig hinder veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw bezittingen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door vaklui

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is een moeilijk karwei. Er zijn allerhande soorten vloeren: betonvloeren, plavuizen vloeren, houten vloeren, enzovoorts. Elke soort vloer heeft weer andere eigenschappen. Zo is er in een betonvloer vaak wapeningsstaal gegoten. Dit staal moet met moderne apparatuur verwijderd worden.

Vloer slopen op een adequate manier

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door ware vakmannen. Zij weten precies hoe een vloer het beste gesloopt kan worden. U profiteert bovendien van hun razendsnelle aanpak. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het afval weg.

Schoorsteen verwijderen Maarssen

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet eenvoudig. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom heel voorzichtig te werk en neemt diverse voorzorgsmaatregelen.

Beton verwijderen

Beton is een sterk materiaal en het beton verwijderen, is daardoor ingewikkeld. Schakel daarom de deskundigen van Anton van Dijk in om uw beton te verwijderen. Wij verwijderen alle verscheidene betonnen elementen zoals betonnen plafonds, pilaren of wanden.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde regelgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt dan gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

Renovatiesloop door echte experts

Renovatiesloop is niet simpel. Bij Anton van Dijk wordt renovatiesloop alleen door ware specialisten verricht. Bovendien worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat ze zo weinig mogelijk hinder veroorzaken.

Gebouw slopen Maarssen

Wilt u een gebouw laten slopen? U kunt terecht bij Anton van Dijk voor het slopen van alle verscheidene panden of het nu gaat om een fabriekshal of een woning. Grote en complexe panden zijn voor ons geen probleem. We houden bovendien rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Zo recyclen we veel van het materiaal dat vrijkomt tijdens een gebouw slopen.