Sloopbedrijf Lopik: voor al uw sloopwerkzaamheden

Wilt u graag een object slopen in Lopik of omstreken? Kies voor vakkundig sloopbedrijf Anton van Dijk. Wij hebben al talloze liften gedemonteerd, beton verwijderd en panden gesloopt. We doen nog veel meer sloopwerkzaamheden. Op de juiste manier te werk gaan, is belangrijk bij het slopen. Onze professionals hebben veel ervaring en werken met geavanceerde technieken, waardoor ze razendsnel en veilig te werk gaan. Ze geven u ook kosteloos en geheel vrijblijvend advies als u dat wilt.

Werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal sloopwerkzaamheden. Denk aan: schoorstenen verwijderen, beton verwijderen, renovatiesloop, vloeren slopen en hele panden slopen.

Aanpak

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen materialen. We besluiten vervolgens hoe we te werk gaan en maken met u een planning wanneer we aan de slag kunnen. Daarna vinden de sloopactiviteiten plaats. We maken schoon en brengen het sloopafval weg. Tenslotte vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne machines

Wij werken met modern materieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopwerkzaamheden razendsnel en adequaat uit te voeren.

Ruim 25 jaar ervaring

Al ruim 25 jaar verricht Anton van Dijk sloopactiviteiten. Wij hebben in de loop van de tijd allerhande klanten geholpen.

Expertise

We weten alles over slopen. Wij delen die kennis ook graag met u en geven u deskundig advies.

Veiligheid

Slopen kan gevaarlijk zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle mogelijke voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestsaneerder en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopwerkzaamheden verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten: hotels, winkels, productiebedrijven, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Lopik

Wilt u graag een nieuwe keuken? Dan zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken goedkoop en razendsnel. Onze medewerkers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoorpanden. De sloopactiviteiten voeren we zo uit dat ze weinig hinder veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw eigendommen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door professionals

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is een moeilijk karwei. Er zijn diverse soorten vloeren: betonvloeren, plavuizen vloeren, houten vloeren, enzovoorts. Elke type vloer heeft weer andere eigenschappen. Zo is er in een betonvloer vaak wapeningsstaal gegoten. Dit staal moet met moderne machines verwijderd worden.

Vloer slopen op een doeltreffende manier

De specialisten van Anton van Dijk weten precies hoe diverse soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken snel en laten de werkplek bovendien netjes achter.

Schoorsteen verwijderen Lopik

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot gevaar dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren vakmannen. We nemen verschillende voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is ingewikkeld, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om vaklui op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en deskundigheid wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk soort betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

In Nederland worden er veel gebouwen gerenoveerd, bijvoorbeeld omdat de wetgeving verandert of omdat een gebouw gebruikt wordt voor andere doeleinden. Er vindt dan renovatiesloop plaats. Een deel van het pand blijft vervolgens intact, terwijl een ander deel van het pand gesloopt wordt.

Renovatiesloop door ware experts

Renovatiesloop is niet simpel. Bij Anton van Dijk wordt renovatiesloop alleen door ware professionals verricht. Bovendien worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat ze zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Lopik

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een productiebedrijf, woning of een kantoor, wij slopen allerlei gebouwen. De werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt hergebruikt wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg belangrijk.