Sloopbedrijf Leidschendam: voor al uw sloopwerkzaamheden

Wilt u graag een object slopen in Leidschendam of omstreken? Kies voor professioneel sloopbedrijf Anton van Dijk. Wij hebben al talloze liften gedemonteerd, beton verwijderd en gebouwen gesloopt. We doen nog veel meer sloopwerkzaamheden. Op de juiste manier te werk gaan, is belangrijk bij het slopen. Onze professionals hebben veel ervaring en werken met moderne technieken, waardoor ze snel en veilig te werk gaan. Ze geven u ook kosteloos en geheel vrijblijvend advies als u dat wilt.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert verschillende sloopwerkzaamheden uit, onder andere: panden slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen materialen. We beslissen vervolgens hoe we te werk gaan en maken met u een planning wanneer we aan de slag kunnen. Daarna vinden de sloopactiviteiten plaats. We maken schoon en brengen het sloopafval weg. Tenslotte vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne machines

Wij werken met modern materieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopactiviteiten snel en effectief uit te voeren.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij zijn al ruim 25 jaar werkzaam in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten geholpen.

Deskundigheid

U geniet van onze grote expertise op het gebied sloopactiviteiten. Als u vragen hebt, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Veiligheid

Slopen kan gevaarlijk zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle denkbare voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestverwijderaar en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopwerkzaamheden verricht voor een grote variatie aan klanten: hotels, winkels, productiebedrijven, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Leidschendam

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken? Vervolgens zal eerst de oude keuken verwijderd moeten worden. Anton van Dijk sloopt uw keuken snel en goedkoop. Wij slopen keukens uit cafés, restaurants en hotels, maar ook uit kantoorpanden en grote woningen. De werkzaamheden worden op een dusdanige manier ingepland en uitgevoerd dat ze weinig hinder veroorzaken. Wij voorkomen dat uw eigendommen beschadigen tijdens de sloopwerkzaamheden door ze weg te halen of door ze af te plakken en af te schermen. Het verwijderen van het sloopafval nemen wij ook voor onze rekening.

Muur laten verwijderen door vaklui

Wilt u een muur laten verwijderen? Schakel vervolgens Anton van Dijk in. Wij zijn professionals in het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet eenvoudig. Er zijn ten eerste diverse soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een adequate manier

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door ware vakmannen. Zij weten precies hoe een vloer het beste gesloopt kan worden. U profiteert bovendien van hun snelle werkwijze. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het afval weg.

Schoorsteen verwijderen Leidschendam

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot gevaar dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren specialisten. We nemen verschillende voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton is een sterk materiaal en het beton verwijderen, is daardoor ingewikkeld. Schakel daarom de deskundigen van Anton van Dijk in om uw beton te verwijderen. Wij verwijderen alle verscheidene betonnen elementen zoals betonnen plafonds, pilaren of wanden.

Wat is renovatiesloop?

In Nederland worden er veel panden gerenoveerd, bijvoorbeeld omdat de wetgeving verandert of omdat een gebouw gebruikt wordt voor andere doeleinden. Er vindt dan renovatiesloop plaats. Een deel van het pand blijft vervolgens intact, terwijl een ander deel van het pand gesloopt wordt.

Renovatiesloop door ware deskundigen

Renovatiesloop is niet eenvoudig. Bij Anton van Dijk wordt renovatiesloop alleen door echte vakmannen verricht. Bovendien worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat ze zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Leidschendam

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een fabriek, woning of een kantoor, wij slopen allerhande panden. De werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt hergebruikt wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg belangrijk.