Sloopbedrijf Leiden: voor al uw sloopwerkzaamheden

Wilt u graag een object slopen in Leiden of omstreken? Kies voor vakkundig sloopbedrijf Anton van Dijk. Wij hebben al talloze liften gedemonteerd, beton verwijderd en panden gesloopt. We doen nog veel meer sloopwerkzaamheden. Op de juiste manier te werk gaan, is belangrijk bij het slopen. Onze vakmannen hebben veel ervaring en werken met moderne technieken, waardoor ze snel en veilig te werk gaan. Ze geven u ook kosteloos en geheel vrijblijvend advies als u dat wilt.

Werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal sloopwerkzaamheden. Denk aan: schoorstenen verwijderen, beton verwijderen, renovatiesloop, vloeren slopen en hele gebouwen slopen.

Aanpak

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopwerkzaamheden. Daarop besluiten we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze vaklui gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopwerkzaamheden, brengen onze medewerkers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Daarop vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne apparaten

Wij werken met modern materieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopactiviteiten snel en effectief uit te voeren.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij zijn al ruim 25 jaar actief in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten bijgestaan.

Expertise

U geniet van onze grote expertise op het gebied sloopactiviteiten. Als u vragen hebt, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Veiligheid

Slopen is niet zonder risico. Wij gaan daarom op een veilige manier te werk. We nemen allerlei voorzorgsmaatregelen om het gevaar te verminderen.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopactiviteiten verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten: hotels, winkels, fabriekshallen, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Leiden

Wilt u graag een nieuwe keuken? Vervolgens zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken voordelig en snel. Onze werknemers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoren. De sloopactiviteiten voeren we zo uit dat ze weinig hinder veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw bezittingen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door vaklui

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is een lastig karwei. Er zijn allerhande soorten vloeren: betonvloeren, plavuizen vloeren, houten vloeren, enzovoorts. Elke type vloer heeft weer andere eigenschappen. Zo is er in een betonvloer vaak wapeningsstaal gegoten. Dit staal moet met moderne apparatuur verwijderd worden.

Vloer slopen op een effectieve manier

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door ware vakmannen. Zij weten precies hoe een vloer het beste gesloopt kan worden. U profiteert bovendien van hun snelle werkwijze. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het afval weg.

Schoorsteen verwijderen Leiden

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet eenvoudig. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar  verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom heel voorzichtig te werk en neemt allerhande voorzorgsmaatregelen.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is lastig, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om vakmannen op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en knowhow wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk type betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde wetgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt vervolgens gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

Renovatiesloop door ware deskundigen

Voor renovatiesloop is veel vakbekwaamheid nodig. Dat hebben onze medewerkers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk hinder veroorzaken.

Gebouw slopen Leiden

Wilt u een gebouw laten slopen? U kunt terecht bij Anton van Dijk voor het slopen van alle verschillende panden of het nu gaat om een fabriek of een woning. Grote en complexe panden zijn voor ons geen probleem. We houden bovendien rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Zo recyclen we veel van het materiaal dat vrijkomt tijdens een gebouw slopen.