Sloopbedrijf Katwijk: voor al uw sloopwerkzaamheden

Wilt u graag een object slopen in Katwijk of omstreken? Kies voor vakkundig sloopbedrijf Anton van Dijk. Wij hebben al talloze liften gedemonteerd, beton verwijderd en gebouwen gesloopt. We doen nog veel meer sloopwerkzaamheden. Op de juiste manier te werk gaan, is belangrijk bij het slopen. Onze professionals hebben veel ervaring en werken met moderne technieken, waardoor ze razendsnel en veilig te werk gaan. Ze geven u ook gratis en geheel vrijblijvend advies als u dat wilt.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert diverse sloopwerkzaamheden uit, onder andere: panden slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Werkwijze

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopactiviteiten. Vervolgens besluiten we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze professionals gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopactiviteiten, brengen onze medewerkers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Vervolgens vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Geavanceerde apparatuur

Onze medewerkers werken met geavanceerde machines zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een adequate manier.

Meer dan 25 jaar ervaring

Al meer dan 25 jaar verricht Anton van Dijk sloopactiviteiten. Wij hebben in de loop van de tijd allerhande klanten bijgestaan.

Deskundigheid

We weten alles over slopen. Wij delen die kennis ook graag met u en geven u specialistisch advies.

Veiligheid

Slopen is niet zonder gevaar. Wij gaan daarom op een veilige manier te werk. We nemen diverse voorzorgsmaatregelen om het gevaar te minimaliseren.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopwerkzaamheden verricht voor een grote variatie aan klanten: hotels, winkels, productiebedrijven, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Katwijk

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken? Vervolgens zal eerst de oude keuken verwijderd moeten worden. Anton van Dijk sloopt uw keuken razendsnel en voordelig. Wij slopen keukens uit cafés, restaurants en hotels, maar ook uit kantoorpanden en grote woningen. De werkzaamheden worden op een dusdanige manier ingepland en uitgevoerd dat ze weinig hinder veroorzaken. Wij voorkomen dat uw eigendommen beschadigen tijdens de sloopactiviteiten door ze weg te halen of door ze af te plakken en af te schermen. Het verwijderen van het sloopafval nemen wij ook voor onze rekening.

Muur laten verwijderen door professionals

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is een lastig karwei. Er zijn allerhande soorten vloeren: betonvloeren, plavuizen vloeren, houten vloeren, enzovoorts. Elke soort vloer heeft weer andere eigenschappen. Zo is er in een betonvloer vaak wapeningsstaal gegoten. Dit staal moet met geavanceerde machines verwijderd worden.

Vloer slopen op een adequate manier

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door ware professionals. Zij weten precies hoe een vloer het beste gesloopt kan worden. U profiteert bovendien van hun snelle werkwijze. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het afval weg.

Schoorsteen verwijderen Katwijk

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot risico dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren specialisten. We nemen allerlei voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton is een sterk materiaal en het beton verwijderen, is daardoor ingewikkeld. Schakel daarom de deskundigen van Anton van Dijk in om uw beton te verwijderen. Wij verwijderen alle verschillende betonnen elementen zoals betonnen plafonds, pilaren of wanden.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde regelgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt vervolgens gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

Renovatiesloop door ware experts

Renovatiesloop is niet eenvoudig. Bij Anton van Dijk wordt renovatiesloop alleen door echte professionals verricht. Bovendien worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat ze zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Katwijk

Wilt u een gebouw laten slopen? U kunt terecht bij Anton van Dijk voor het slopen van alle verschillende panden of het nu gaat om een fabriekshal of een woonhuis. Grote en complexe gebouwen zijn voor ons geen probleem. We houden bovendien rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Zo recyclen we veel van het materiaal dat vrijkomt tijdens een gebouw slopen.