Sloopbedrijf Hoofddorp: voor al uw sloopactiviteiten

Op zoek naar een sloopbedrijf dat actief is in Hoofddorp of de omgeving van Hoofddorp? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met allerhande sloopwerkzaamheden zoals de sloop van fabrieken, keukens en beton. Slopen is niet gemakkelijk. Anton van Dijk heeft daarom capabele medewerkers met veel kennis in dienst. U kunt ons altijd vragen om gratis en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal sloopactiviteiten. Denk aan: schoorstenen verwijderen, beton verwijderen, renovatiesloop, vloeren slopen en hele gebouwen slopen.

Aanpak

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopwerkzaamheden. Vervolgens besluiten we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze vaklui gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopactiviteiten, brengen onze medewerkers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Daarop vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne apparaten

Onze werknemers werken met moderne apparaten zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een adequate manier.

Ruim 25 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 25 jaar werkzaam in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten bijgestaan.

Deskundigheid

U geniet van onze grote expertise op het gebied sloopwerkzaamheden. Als u vragen hebt, neem vervolgens contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Veiligheid

Slopen kan gevaarlijk zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle mogelijke voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestsaneringsbedrijf en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Onze klanten zijn zeer divers. Wij hebben sloopactiviteiten verricht bij onder andere: grote woonhuizen, fabrieken, scholen, restaurants en winkels.

Keuken slopen Hoofddorp

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken? Dan zal eerst de oude keuken verwijderd moeten worden. Anton van Dijk sloopt uw keuken snel en goedkoop. Wij slopen keukens uit cafés, restaurants en hotels, maar ook uit kantoren en grote woningen. De werkzaamheden worden op een dusdanige manier ingepland en uitgevoerd dat ze weinig overlast veroorzaken. Wij voorkomen dat uw eigendommen beschadigen tijdens de sloopactiviteiten door ze weg te halen of door ze af te plakken en af te schermen. Het verwijderen van het sloopafval nemen wij ook voor onze rekening.

Muur laten verwijderen door vaklui

Wilt u een muur laten verwijderen? Schakel dan Anton van Dijk in. Wij zijn experts in het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is een moeilijk karwei. Er zijn allerhande soorten vloeren: betonvloeren, plavuizen vloeren, houten vloeren, enzovoorts. Elke soort vloer heeft weer andere eigenschappen. Zo is er in een betonvloer vaak wapeningsstaal gegoten. Dit staal moet met geavanceerde machines verwijderd worden.

Vloer slopen op een doeltreffende manier

De vakmannen van Anton van Dijk weten precies hoe diverse soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken snel en laten de werkplek bovendien netjes achter.

Schoorsteen verwijderen Hoofddorp

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet makkelijk. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom heel voorzichtig te werk en neemt allerhande voorzorgsmaatregelen.

Beton verwijderen

Beton is een sterk materiaal en het beton verwijderen, is daardoor lastig. Schakel daarom de professionals van Anton van Dijk in om uw beton te verwijderen. Wij verwijderen alle diverse betonnen elementen zoals betonnen plafonds, pilaren of wanden.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde regelgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt dan gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

Renovatiesloop door ware experts

Renovatiesloop is niet simpel. Bij Anton van Dijk wordt renovatiesloop alleen door ware specialisten verricht. Bovendien worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat ze zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Hoofddorp

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een fabriek, woonhuis of een kantoor, wij slopen allerlei gebouwen. De werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt hergebruikt wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg belangrijk.