Sloopbedrijf Hilversum: voor al uw sloopwerkzaamheden

Op zoek naar een sloopbedrijf dat werkzaam is in Hilversum of de omgeving van Hilversum? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met allerlei sloopwerkzaamheden zoals de sloop van productiebedrijven, keukens en beton. Slopen is niet makkelijk. Anton van Dijk heeft daarom bekwame medewerkers met veel deskundigheid in dienst. U kunt ons altijd vragen om kosteloos en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert diverse sloopactiviteiten uit, onder andere: panden slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen materialen. We besluiten daarop hoe we te werk gaan en maken met u een planning wanneer we aan de slag kunnen. Daarna vinden de sloopactiviteiten plaats. We maken schoon en brengen het sloopafval weg. Tenslotte vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne machines

Onze medewerkers werken met geavanceerde apparatuur zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een effectieve manier.

Ruim 25 jaar ervaring

Alruim25 jaar verricht Anton van Dijk sloopactiviteiten. Wij hebben in de loop van de tijd diverse klanten geholpen.

Deskundigheid

We weten alles over slopen. Wij delen die expertise ook graag met u en geven u specialistisch advies.

Veiligheid

Slopen kan riskant zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle mogelijke voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestverwijderingsbedrijf en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Onze klanten zijn zeer veelzijdig. Wij hebben sloopwerkzaamheden verricht bij onder andere: grote woonhuizen, productiebedrijven, scholen, restaurants en winkels.

Keuken slopen Hilversum

Wilt u graag een nieuwe keuken? Dan zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken goedkoop en snel. Onze medewerkers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoren. De sloopwerkzaamheden voeren we zo uit dat ze weinig hinder veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw bezittingen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door vakmannen

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is een moeilijk karwei. Er zijn allerhande soorten vloeren: betonvloeren, plavuizen vloeren, houten vloeren, enzovoorts. Elke soort vloer heeft weer andere eigenschappen. Zo is er in een betonvloer vaak wapeningsstaal gegoten. Dit staal moet met moderne apparaten verwijderd worden.

Vloer slopen op een doeltreffende manier

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door ware vakmannen. Zij weten precies hoe een vloer het beste gesloopt kan worden. U profiteert bovendien van hun razendsnelle aanpak. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het afval weg.

Schoorsteen verwijderen Hilversum

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot risico dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren experts. We nemen verschillende voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton is een sterk materiaal en het beton verwijderen, is daardoor ingewikkeld. Schakel daarom de professionals van Anton van Dijk in om uw beton te verwijderen. Wij verwijderen alle diverse betonnen elementen zoals betonnen plafonds, pilaren of wanden.

Wat is renovatiesloop?

In Nederland worden er veel gebouwen gerenoveerd, bijvoorbeeld omdat de regelgeving verandert of omdat een gebouw gebruikt wordt voor andere doeleinden. Er vindt vervolgens renovatiesloop plaats. Een deel van het pand blijft dan intact, terwijl een ander deel van het pand gesloopt wordt.

Renovatiesloop door ware experts

Voor renovatiesloop is veel vakkennis nodig. Dat hebben onze medewerkers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Hilversum

Wilt u een gebouw laten slopen? U kunt terecht bij Anton van Dijk voor het slopen van alle diverse gebouwen of het nu gaat om een productiebedrijf of een woonhuis. Grote en complexe gebouwen zijn voor ons geen probleem. We houden bovendien rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Zo recyclen we veel van het materiaal dat vrijkomt tijdens een gebouw slopen.