Sloopbedrijf Haarlem: voor al uw sloopactiviteiten

Wilt u graag een object slopen in Haarlem of omstreken? Kies voor vakkundig sloopbedrijf Anton van Dijk. Wij hebben al talloze liften gedemonteerd, beton verwijderd en panden gesloopt. We doen nog veel meer sloopwerkzaamheden. Op de juiste manier te werk gaan, is belangrijk bij het slopen. Onze vaklui hebben veel ervaring en werken met moderne technieken, waardoor ze razendsnel en veilig te werk gaan. Ze geven u ook gratis en geheel vrijblijvend advies als u dat wilt.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert allerlei sloopactiviteiten uit, onder andere: gebouwen slopen, renovatiesloop, draagmuren verwijderen en balken plaatsen, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Aanpak

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopactiviteiten. Daarop beslissen we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze vakmannen gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopwerkzaamheden, brengen onze medewerkers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Hierna vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne apparaten

Onze werknemers werken met geavanceerde apparatuur zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een effectieve manier.

Meer dan 25 jaar ervaring

Al meer dan 25 jaar verricht Anton van Dijk sloopwerkzaamheden. Wij hebben in de loop van de tijd allerhande klanten bijgestaan.

Deskundigheid

U geniet van onze grote kennis op het gebied sloopwerkzaamheden. Als u vragen hebt, neem vervolgens contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Veiligheid

Slopen kan riskant zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle mogelijke voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestverwijderingsbedrijf en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopactiviteiten verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten: hotels, winkels, fabrieken, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Haarlem

Wilt u graag een nieuwe keuken? Vervolgens zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken goedkoop en snel. Onze medewerkers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoorpanden. De sloopactiviteiten voeren we zo uit dat ze weinig overlast veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw bezittingen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door vakmannen

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is een moeilijk karwei. Er zijn diverse soorten vloeren: betonvloeren, plavuizen vloeren, houten vloeren, enzovoorts. Elke type vloer heeft weer andere eigenschappen. Zo is er in een betonvloer vaak wapeningsstaal gegoten. Dit staal moet met geavanceerde apparatuur verwijderd worden.

Vloer slopen op een effectieve manier

De specialisten van Anton van Dijk weten precies hoe diverse soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken snel en laten de werkplek bovendien netjes achter.

Schoorsteen verwijderen Haarlem

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot gevaar dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren vaklui. We nemen allerlei voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton is een sterk materiaal en het beton verwijderen, is daardoor moeilijk. Schakel daarom de deskundigen van Anton van Dijk in om uw beton te verwijderen. Wij verwijderen alle verschillende betonnen elementen zoals betonnen plafonds, pilaren of wanden.

Wat is renovatiesloop?

In Nederland worden er veel panden gerenoveerd, bijvoorbeeld omdat de regelgeving verandert of omdat een gebouw gebruikt wordt voor andere doeleinden. Er vindt dan renovatiesloop plaats. Een deel van het pand blijft dan intact, terwijl een ander deel van het pand gesloopt wordt.

Renovatiesloop door ware deskundigen

Voor renovatiesloop is veel vakkennis nodig. Dat hebben onze medewerkers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Haarlem

Wilt u een gebouw laten slopen? U kunt terecht bij Anton van Dijk voor het slopen van alle verschillende gebouwen of het nu gaat om een fabriekshal of een woonhuis. Grote en complexe gebouwen zijn voor ons geen probleem. We houden bovendien rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Zo recyclen we veel van het materiaal dat vrijkomt tijdens een gebouw slopen.