Sloopbedrijf Den Haag: voor al uw sloopwerkzaamheden

Op zoek naar een sloopbedrijf dat actief is in Den Haag of de omgeving van Den Haag? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met allerlei sloopactiviteiten zoals de sloop van fabriekshallen, keukens en beton. Slopen is niet simpel. Anton van Dijk heeft daarom deskundige medewerkers met veel kennis in dienst. U kunt ons altijd vragen om gratis en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal sloopwerkzaamheden. Denk aan: schoorstenen verwijderen, beton verwijderen, renovatiesloop, vloeren slopen en hele panden slopen.

Aanpak

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopactiviteiten. Daarna beslissen we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze vakmannen gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopactiviteiten, brengen onze werknemers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Daarna vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne machines

Wij werken met geavanceerd materieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopactiviteiten snel en adequaat uit te voeren.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij zijn al ruim 25 jaar werkzaam in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten geholpen.

Expertise

U geniet van onze grote kennis op het gebied sloopactiviteiten. Als u vragen hebt, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Veiligheid

Slopen is niet zonder risico. Wij gaan daarom op een veilige manier te werk. We nemen allerhande voorzorgsmaatregelen om het risico te verkleinen.

Onze klanten

Onze klanten zijn zeer divers. Wij hebben sloopwerkzaamheden verricht bij onder andere: grote woonhuizen, fabriekshallen, scholen, restaurants en winkels.

Keuken slopen Den Haag

Wilt u graag een nieuwe keuken? Dan zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken goedkoop en razendsnel. Onze werknemers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoorpanden. De sloopactiviteiten voeren we zo uit dat ze weinig overlast veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw eigendommen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door professionals

Wilt u een muur laten verwijderen? Schakel vervolgens Anton van Dijk in. Wij zijn experts in het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet simpel. Er zijn ten eerste diverse soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een adequate manier

De professionals van Anton van Dijk weten precies hoe verscheidene soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken razendsnel en laten de werkplek bovendien netjes achter.

Schoorsteen verwijderen Den Haag

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet makkelijk. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom heel voorzichtig te werk en neemt allerlei voorzorgsmaatregelen.

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot risico dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren vakmannen. We nemen allerlei voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton is een sterk materiaal en het beton verwijderen, is daardoor lastig. Schakel daarom de professionals van Anton van Dijk in om uw beton te verwijderen. Wij verwijderen alle diverse betonnen elementen zoals betonnen plafonds, pilaren of wanden.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde wetgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt vervolgens gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

Renovatiesloop door echte deskundigen

Voor renovatiesloop is veel vakkennis nodig. Dat hebben onze medewerkers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk hinder veroorzaken.

Renovatiesloop is niet makkelijk. Bij Anton van Dijk wordt renovatiesloop alleen door echte vakmannen verricht. Bovendien worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat ze zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Den Haag

Wilt u een gebouw laten slopen? U kunt terecht bij Anton van Dijk voor het slopen van alle diverse panden of het nu gaat om een fabriekshal of een woonhuis. Grote en complexe gebouwen zijn voor ons geen probleem. We houden bovendien rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Zo recyclen we veel van het materiaal dat vrijkomt tijdens een gebouw slopen.