Sloopbedrijf Geldermalsen: voor al uw sloopwerkzaamheden

Op zoek naar een sloopbedrijf dat actief is in Geldermalsen of de omgeving van Geldermalsen? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met diverse sloopactiviteiten zoals de sloop van productiebedrijven, keukens en beton. Slopen is niet eenvoudig. Anton van Dijk heeft daarom capabele werknemers met veel knowhow in dienst. U kunt ons altijd vragen om kosteloos en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal sloopactiviteiten. Denk aan: schoorstenen verwijderen, beton verwijderen, renovatiesloop, vloeren slopen en hele panden slopen.

Aanpak

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen materialen. We bepalen vervolgens hoe we te werk gaan en maken met u een planning wanneer we aan de slag kunnen. Daarop vinden de sloopwerkzaamheden plaats. We maken schoon en brengen het sloopafval weg. Tenslotte vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Geavanceerde apparaten

Onze medewerkers werken met geavanceerde apparatuur zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een doeltreffende manier.

Meer dan 25 jaar ervaring

Al meer dan 25 jaar verricht Anton van Dijk sloopwerkzaamheden. Wij hebben in de loop van de tijd allerhande klanten geholpen.

Deskundigheid

We weten alles over slopen. Wij delen die kennis ook graag met u en geven u deskundig advies.

Veiligheid

Slopen kan riskant zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle mogelijke voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestsaneerder en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Onze klanten zijn zeer veelzijdig. Wij hebben sloopactiviteiten verricht bij onder andere: grote woonhuizen, fabrieken, scholen, restaurants en winkels.

Keuken slopen Geldermalsen

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken? Dan zal eerst de oude keuken verwijderd moeten worden. Anton van Dijk sloopt uw keuken snel en voordelig. Wij slopen keukens uit cafés, restaurants en hotels, maar ook uit kantoorpanden en grote woningen. De werkzaamheden worden op een dusdanige manier ingepland en uitgevoerd dat ze weinig hinder veroorzaken. Wij voorkomen dat uw bezittingen beschadigen tijdens de sloopactiviteiten door ze weg te halen of door ze af te plakken en af te schermen. Het verwijderen van het sloopafval nemen wij ook voor onze rekening.

Muur laten verwijderen door vakmannen

Wilt u een muur laten verwijderen? Schakel vervolgens Anton van Dijk in. Wij zijn professionals in het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is een lastig karwei. Er zijn allerlei soorten vloeren: betonvloeren, plavuizen vloeren, houten vloeren, enzovoorts. Elke type vloer heeft weer andere eigenschappen. Zo is er in een betonvloer vaak wapeningsstaal gegoten. Dit staal moet met geavanceerde machines verwijderd worden.

Vloer slopen op een effectieve manier

De experts van Anton van Dijk weten precies hoe verscheidene soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken razendsnel en laten de werkplek bovendien netjes achter.

Schoorsteen verwijderen Geldermalsen

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet eenvoudig. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom heel voorzichtig te werk en neemt allerhande voorzorgsmaatregelen.

Beton verwijderen

Beton is een sterk materiaal en het beton verwijderen, is daardoor ingewikkeld. Schakel daarom de professionals van Anton van Dijk in om uw beton te verwijderen. Wij verwijderen alle diverse betonnen elementen zoals betonnen plafonds, pilaren of wanden.

Wat is renovatiesloop?

In Nederland worden er veel gebouwen gerenoveerd, bijvoorbeeld omdat de regelgeving verandert of omdat een gebouw gebruikt wordt voor andere doeleinden. Er vindt dan renovatiesloop plaats. Een deel van het pand blijft dan intact, terwijl een ander deel van het pand gesloopt wordt.

Renovatiesloop door ware deskundigen

Renovatiesloop is niet makkelijk. Bij Anton van Dijk wordt renovatiesloop alleen door echte specialisten verricht. Bovendien worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat ze zo weinig mogelijk hinder veroorzaken.

Gebouw slopen Geldermalsen

Wilt u een gebouw laten slopen? U kunt terecht bij Anton van Dijk voor het slopen van alle verschillende panden of het nu gaat om een fabriekshal of een woning. Grote en complexe gebouwen zijn voor ons geen probleem. We houden bovendien rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Zo recyclen we veel van het materiaal dat vrijkomt tijdens een gebouw slopen.