Sloopwerken Dordrecht

Sloopbedrijf Dordrecht: voor al uw sloopactiviteiten

Zoekt u naar een sloopbedrijf dat actief is in Ede of de omgeving van Ede? Kies dan voor Anton van Dijk. We hebben veel ervaring met diverse sloopwerkzaamheden, bijvoorbeeld de sloop van fabrieken, keukens en beton. Slopen is niet makkelijk. Anton van Dijk heeft daarom bekwame medewerkers met veel deskundigheid in dienst. U kunt ons altijd vragen om gratis en vrijblijvend advies. Wij helpen u met plezier.

Werkzaamheden

We voeren een groot aantal sloopactiviteiten uit. Denk aan: schoorstenen verwijderen, beton verwijderen, renovatiesloop, vloeren slopen en hele panden afbreken.

Aanpak

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen materialen. We beslissen daarna hoe we te werk gaan en plannen met u in wanneer we aan de slag kunnen. Hierna vinden de sloopactiviteiten plaats. Naderhand maken we schoon en brengen het sloopafval weg. Vervolgens vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

 

Moderne apparaten

Wij werken met geavanceerdmaterieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopactiviteiten snel en efficiënt uit te voeren.

Ruim 25 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten geholpen.

Veel kennis

U geniet van onze grote kennis op het gebied van sloopactiviteiten. Als u vragen hebt, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Veiligheid

Slopen is niet zonder gevaar. Wij gaan daarom altijd op een veilige manier te werk. We nemen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om het risico te verkleinen.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopactiviteiten verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten, zoals horecagelegenheden, winkels, ziekenhuizen, productiebedrijven en villa’s.

Keuken slopen Dordrecht

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken? Dan zal eerst de oude keuken weggehaald moeten worden. Anton van Dijk sloopt uw keuken razendsnel en goedkoop. Wij slopen keukens uit cafés, restaurants en hotels, maar ook uit villa’s en kantoren. De werkzaamheden worden op zo’n manier ingepland en uitgevoerd dat ze weinig hinder veroorzaken. Wij voorkomen dat uw eigendommen beschadigen tijdens de sloopwerkzaamheden. We halen weg of plakken ze af.  Het verwijderen van het sloopafval nemen wij ook voor onze rekening.

Muur laten verwijderen door vakmannen

Anton van Dijk is úw specialist voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is een lastig karwei dat echt door experts uitgevoerd moet worden. Er zijn namelijk allerlei soorten vloeren: plavuizen vloeren, betonvloeren, houten vloeren, enzovoorts. Elke type vloer heeft weer andere eigenschappen. In een betonvloer is vaak wapeningsstaal gegoten. Dit staal moet met geavanceerde machines verwijderd worden.

Vloer slopen op een adequate manier

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door echte professionals. Zij weten precies hoe een vloer op de beste manier gesloopt kan worden. U geniet van hun razendsnelle aanpak. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het afval weg.

Schoorsteen verwijderen Ede

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot risico dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom heel voorzichtig te werk met onze ervaren specialisten. We nemen allerlei voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton saneren

Beton saneren is lastig, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om professionals op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en kennis wat beton sanering betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk soort betonnen elementen, bijvoorbeeld betonnen muren, pilaren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde wetgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt dan gesloopt en een ander deel intact. Dit wordt renovatiesloop genoemd.

Renovatiesloop door echte experts

Bij Anton van Dijk wordt renovatiesloop alleen door ware vakmannen verricht. Bovendien worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat er zo weinig mogelijke hinder veroorzaakt wordt.

Gebouw slopen Ede

Schakel ons in om uw pand te slopen. Of het nu gaat om een productiebedrijf, villa of een kantoorgebouw, wij slopen diverse gebouwen. De werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd: hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt, hergebruikt wordt. Het milieu is namelijk voor ons erg belangrijk.