Sloopbedrijf Delft: voor al uw sloopactiviteiten

Op zoek naar een sloopbedrijf dat werkzaam is in Delft of de omgeving van Delft? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met allerhande sloopactiviteiten zoals de sloop van fabriekshallen, keukens en beton. Slopen is niet makkelijk. Anton van Dijk heeft daarom gekwalificeerde werknemers met veel deskundigheid in dienst. U kunt ons altijd vragen om kosteloos en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert verschillende sloopwerkzaamheden uit, onder andere: panden slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen materialen. We beslissen hierna hoe we te werk gaan en maken met u een planning wanneer we aan de slag kunnen. Vervolgens vinden de sloopwerkzaamheden plaats. We maken schoon en brengen het sloopafval weg. Tenslotte vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Geavanceerde apparatuur

Onze werknemers werken met geavanceerde apparaten zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een doeltreffende manier.

Ruim 25 jaar ervaring

Wij zijn al ruim 25 jaar actief in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten bijgestaan.

Expertise

We weten alles over slopen. Wij delen die kennis ook graag met u en geven u specialistisch advies.

Veiligheid

Slopen kan risicovol zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle denkbare voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestverwijderaar en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Onze klanten zijn zeer divers. Wij hebben sloopwerkzaamheden verricht bij onder andere: grote woonhuizen, productiebedrijven, scholen, restaurants en winkels.

Keuken slopen Delft

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken? Dan zal eerst de oude keuken verwijderd moeten worden. Anton van Dijk sloopt uw keuken razendsnel en goedkoop. Wij slopen keukens uit cafés, restaurants en hotels, maar ook uit kantoorpanden en grote woningen. De werkzaamheden worden op een dusdanige manier ingepland en uitgevoerd dat ze weinig overlast veroorzaken. Wij voorkomen dat uw eigendommen beschadigen tijdens de sloopactiviteiten door ze weg te halen of door ze af te plakken en af te schermen. Het verwijderen van het sloopafval nemen wij ook voor onze rekening.

Muur laten verwijderen door specialisten

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet eenvoudig. Er zijn ten eerste allerhande soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een adequate manier

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door ware specialisten. Zij weten precies hoe een vloer het beste gesloopt kan worden. U profiteert bovendien van hun snelle aanpak. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het afval weg.

Schoorsteen verwijderen Delft

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet makkelijk. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom heel voorzichtig te werk en neemt allerhande voorzorgsmaatregelen.

Beton verwijderen

Beton is een sterk materiaal en het beton verwijderen, is daardoor lastig. Schakel daarom de professionals van Anton van Dijk in om uw beton te verwijderen. Wij verwijderen alle verscheidene betonnen elementen zoals betonnen plafonds, pilaren of wanden.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde wetgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt vervolgens gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

Renovatiesloop door ware experts

Voor renovatiesloop is veel vakbekwaamheid nodig. Dat hebben onze werknemers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk hinder veroorzaken.

Gebouw slopen Delft

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een fabriekshal, woning of een kantoorgebouw, wij slopen allerhande gebouwen. De werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt hergebruikt wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg belangrijk.