Sloopbedrijf Capelle aan den IJssel: voor al uw sloopwerkzaamheden

Op zoek naar een sloopbedrijf dat actief is in Capelle aan den IJssel of de omgeving van Capelle aan den IJssel? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met diverse sloopwerkzaamheden zoals de sloop van productiebedrijven, keukens en beton. Slopen is niet gemakkelijk. Anton van Dijk heeft daarom deskundige medewerkers met veel vakbekwaamheid in dienst. U kunt ons altijd vragen om gratis en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert verschillende sloopactiviteiten uit, onder andere: panden slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Werkwijze

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopwerkzaamheden. Daarna beslissen we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze professionals gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopwerkzaamheden, brengen onze medewerkers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Hierna vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Geavanceerde apparatuur

Wij werken met geavanceerd materieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopactiviteiten razendsnel en adequaat uit te voeren.

Meer dan 25 jaar ervaring

Almeer dan 25 jaar verricht Anton van Dijk sloopactiviteiten. Wij hebben in de loop van de tijd allerhande klanten bijgestaan.

Expertise

We weten alles over slopen. Wij delen die expertise ook graag met u en geven u deskundig advies.

Veiligheid

Slopen kan risicovol zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle mogelijke voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestverwijderingsbedrijf en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Onze klanten zijn zeer veelzijdig. Wij hebben sloopwerkzaamheden verricht bij onder andere: grote woonhuizen, fabriekshallen, scholen, restaurants en winkels.

Keuken slopen Capelle aan den IJssel

Wilt u graag een nieuwe keuken? Dan zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken voordelig en snel. Onze werknemers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoren. De sloopactiviteiten voeren we zo uit dat ze weinig hinder veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw bezittingen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door vakmannen

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet eenvoudig. Er zijn ten eerste allerlei soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een effectieve manier

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door echte specialisten. Zij weten precies hoe een vloer het beste gesloopt kan worden. U profiteert bovendien van hun razendsnelle werkwijze. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het afval weg.

Schoorsteen verwijderen Capelle aan den IJssel

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet eenvoudig. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom heel voorzichtig te werk en neemt allerhande voorzorgsmaatregelen.

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot gevaar dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren specialisten. We nemen allerlei voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton is een sterk materiaal en het beton verwijderen, is daardoor lastig. Schakel daarom de deskundigen van Anton van Dijk in om uw beton te verwijderen. Wij verwijderen alle diverse betonnen elementen zoals betonnen plafonds, pilaren of wanden.

Wat is renovatiesloop?

In Nederland worden er veel gebouwen gerenoveerd, bijvoorbeeld omdat de wetgeving verandert of omdat een gebouw gebruikt wordt voor andere doeleinden. Er vindt dan renovatiesloop plaats. Een deel van het pand blijft vervolgens intact, terwijl een ander deel van het pand gesloopt wordt.

Renovatiesloop door ware deskundigen

Renovatiesloop is niet simpel. Bij Anton van Dijk wordt renovatiesloop alleen door echte vaklui verricht. Bovendien worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat ze zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Capelle aan den IJssel

Wilt u een gebouw laten slopen? U kunt terecht bij Anton van Dijk voor het slopen van alle verschillende gebouwen of het nu gaat om een productiebedrijf of een woonhuis. Grote en complexe panden zijn voor ons geen probleem. We houden bovendien rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Zo recyclen we veel van het materiaal dat vrijkomt tijdens een gebouw slopen.