Sloopbedrijf Bunnik: voor al uw sloopwerkzaamheden

Op zoek naar een sloopbedrijf dat actief is in Bunnik of de omgeving van Bunnik? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met allerhande sloopwerkzaamheden zoals de sloop van fabriekshallen, keukens en beton. Slopen is niet makkelijk. Anton van Dijk heeft daarom capabele werknemers met veel knowhow in dienst. U kunt ons altijd vragen om kosteloos en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal sloopactiviteiten. Denk aan: draagmuren en balken verwijderen, schoorstenen verwijderen, beton verwijderen, renovatiesloop, vloeren slopen en hele panden slopen.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen materialen. We bepalen hierna hoe we te werk gaan en maken met u een planning wanneer we aan de slag kunnen. Hierna vinden de sloopactiviteiten plaats. We maken schoon en brengen het sloopafval weg. Tenslotte vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne machines

Onze werknemers werken met moderne apparaten zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een effectieve manier.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten geholpen.

Expertise

U geniet van onze grote kennis op het gebied sloopwerkzaamheden. Als u vragen hebt, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Veiligheid

Slopen kan risicovol zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle denkbare voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestsaneerder en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Onze klanten zijn zeer veelzijdig. Wij hebben sloopwerkzaamheden verricht bij onder andere: grote woonhuizen, fabrieken, scholen, restaurants en winkels.

Keuken slopen Bunnik

Wilt u graag een nieuwe keuken? Dan zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken goedkoop en snel. Onze medewerkers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoorpanden. De sloopwerkzaamheden voeren we zo uit dat ze weinig overlast veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw eigendommen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door professionals

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren .

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet simpel. Er zijn ten eerste allerhande soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een doeltreffende manier

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door ware vakmannen. Zij weten precies hoe een vloer het beste gesloopt kan worden. U profiteert bovendien van hun snelle werkwijze. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het afval weg.

Schoorsteen verwijderen Bunnik

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot risico dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren vakmannen. We nemen diverse voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is lastig, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om vaklui op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en deskundigheid wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk type betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde wetgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt dan gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

Renovatiesloop door ware experts

Voor renovatiesloop is veel vakbekwaamheid nodig. Dat hebben onze werknemers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Bunnik

Wilt u een gebouw laten slopen? U kunt terecht bij Anton van Dijk voor het slopen van alle verschillende panden of het nu gaat om een fabriek of een woning. Grote en complexe gebouwen zijn voor ons geen probleem. We houden bovendien rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Zo recyclen we veel van het materiaal dat vrijkomt tijdens een gebouw slopen.