Sloopbedrijf Breda: voor al uw sloopwerkzaamheden

Wilt u graag een object slopen in Breda of omstreken? Kies voor professioneel sloopbedrijf Anton van Dijk. Wij hebben al talloze liften gedemonteerd, beton verwijderd en gebouwen gesloopt. We doen nog veel meer sloopwerkzaamheden. Op de juiste manier te werk gaan, is belangrijk bij het slopen. Onze vakmannen hebben veel ervaring en werken met moderne technieken, waardoor ze razendsnel en veilig te werk gaan. Ze geven u ook kosteloos en geheel vrijblijvend advies als u dat wilt.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert verschillende sloopwerkzaamheden uit, onder andere: gebouwen slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Aanpak

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen materialen. We besluiten vervolgens hoe we te werk gaan en maken met u een planning wanneer we aan de slag kunnen. Daarop vinden de sloopactiviteiten plaats. We maken schoon en brengen het sloopafval weg. Tenslotte vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne apparatuur

Onze werknemers werken met geavanceerde apparaten zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een doeltreffende manier.

Ruim 25 jaar ervaring

Wij zijn al ruim 25 jaar actief in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten bijgestaan.

Expertise

We weten alles over slopen. Wij delen die kennis ook graag met u en geven u deskundig advies.

Veiligheid

Slopen is niet zonder gevaar. Wij gaan daarom op een veilige manier te werk. We nemen allerlei voorzorgsmaatregelen om het risico te verminderen.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopactiviteiten verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten: hotels, winkels, fabrieken, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Breda

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken? Dan zal eerst de oude keuken verwijderd moeten worden. Anton van Dijk sloopt uw keuken razendsnel en goedkoop. Wij slopen keukens uit cafés, restaurants en hotels, maar ook uit kantoren en grote woningen. De werkzaamheden worden op een dusdanige manier ingepland en uitgevoerd dat ze weinig hinder veroorzaken. Wij voorkomen dat uw eigendommen beschadigen tijdens de sloopwerkzaamheden door ze weg te halen of door ze af te plakken en af te schermen. Het verwijderen van het sloopafval nemen wij ook voor onze rekening.

Muur laten verwijderen door vaklui

Anton van Dijk is de vakman voor het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet makkelijk. Er zijn ten eerste allerlei soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een doeltreffende manier

De professionals van Anton van Dijk weten precies hoe diverse soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken razendsnel en laten de werkplek bovendien netjes achter.

Schoorsteen verwijderen Breda

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet makkelijk. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom heel voorzichtig te werk en neemt allerhande voorzorgsmaatregelen.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is lastig, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om specialisten op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en vakkennis wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk soort betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde wetgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt dan gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

Renovatiesloop door echte deskundigen

Voor renovatiesloop is veel knowhow nodig. Dat hebben onze werknemers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Breda

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een productiebedrijf, woonhuis of een kantoorgebouw, wij slopen diverse gebouwen. De werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt gerecycled wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg belangrijk.