Sloopbedrijf Den Bosch: voor al uw sloopwerkzaamheden

Op zoek naar een sloopbedrijf dat actief is in Den Bosch of de omgeving van Den Bosch? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met allerlei sloopactiviteiten zoals de sloop van productiebedrijven, keukens en beton. Slopen is niet makkelijk. Anton van Dijk heeft daarom deskundige medewerkers met veel vakbekwaamheid in dienst. U kunt ons altijd vragen om gratis en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal sloopwerkzaamheden. Denk aan: schoorstenen verwijderen, beton verwijderen, renovatiesloop, vloeren slopen en hele gebouwen slopen.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen materialen. We bepalen daarop hoe we te werk gaan en maken met u een planning wanneer we aan de slag kunnen. Vervolgens vinden de sloopwerkzaamheden plaats. We maken schoon en brengen het sloopafval weg. Tenslotte vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Geavanceerde apparaten

Onze werknemers werken met geavanceerde machines zoals vergruizers, krakers en hydraulische kranen. Zo klaren ze de klus op een doeltreffende manier.

Ruim 25 jaar ervaring

Wij zijn al ruim 25 jaar werkzaam in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten bijgestaan.

Expertise

We weten alles over slopen. Wij delen die expertise ook graag met u en geven u specialistisch advies.

Veiligheid

Slopen kan riskant zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle denkbare voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestsaneerder en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopwerkzaamheden verricht voor een grote variatie aan klanten: hotels, winkels, fabriekshallen, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Den bosch

Wilt u graag een nieuwe keuken? Vervolgens zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken voordelig en snel. Onze werknemers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoorpanden. De sloopactiviteiten voeren we zo uit dat ze weinig hinder veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw bezittingen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door professionals

Wilt u een muur laten verwijderen? Schakel dan Anton van Dijk in. Wij zijn professionals in het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet eenvoudig. Er zijn ten eerste diverse soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een adequate manier

De specialisten van Anton van Dijk weten precies hoe verscheidene soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken razendsnel en laten de werkplek bovendien netjes achter.

Schoorsteen verwijderen Den bosch

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot gevaar dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren vakmannen. We nemen verschillende voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is lastig, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om vakmannen op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en vakkennis wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk type betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde wetgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt vervolgens gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

Renovatiesloop door ware deskundigen

Voor renovatiesloop is veel vakkennis nodig. Dat hebben onze medewerkers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk hinder veroorzaken.

Gebouw slopen Den bosch

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een fabriekshal, woning of een kantoor, wij slopen diverse panden. De werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt gerecycled wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg belangrijk.