Sloopbedrijf Bergambacht: voor al uw sloopwerkzaamheden

Op zoek naar een sloopbedrijf dat werkzaam is in Bergambacht of de omgeving van Bergambacht? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met diverse sloopwerkzaamheden zoals de sloop van fabrieken, keukens en beton. Slopen is niet gemakkelijk. Anton van Dijk heeft daarom capabele werknemers met veel vakbekwaamheid in dienst. U kunt ons altijd vragen om kosteloos en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert diverse sloopwerkzaamheden uit, onder andere: panden slopen, renovatiesloop, draagmuren verwijderen en balken plaatsen, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Aanpak

Op welke manier gaat Anton van Dijk te werk? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de sloopactiviteiten. Daarna besluiten we hoe we het slopen gaan aanpakken en plannen we met u in wanneer de werkzaamheden plaats vinden. Onze specialisten gaan op de afgesproken datum aan het werk. Als ze klaar zijn met de sloopwerkzaamheden, brengen onze werknemers het afval weg. Ze maken schoon en laten alles netjes achter. Dan vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Moderne apparatuur

Wij werken met modern materieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopwerkzaamheden snel en adequaat uit te voeren.

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij zijn al ruim 25 jaar werkzaam in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten geholpen.

Deskundigheid

U geniet van onze grote expertise op het gebied sloopwerkzaamheden. Als u vragen hebt, neem vervolgens contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Veiligheid

Slopen kan riskant zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle denkbare voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestsaneringsbedrijf en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopactiviteiten verricht voor een grote variatie aan klanten: hotels, winkels, fabriekshallen, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Bergambacht

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken? Dan zal eerst de oude keuken verwijderd moeten worden. Anton van Dijk sloopt uw keuken snel en voordelig. Wij slopen keukens uit cafés, restaurants en hotels, maar ook uit kantoren en grote woningen. De werkzaamheden worden op een dusdanige manier ingepland en uitgevoerd dat ze weinig hinder veroorzaken. Wij voorkomen dat uw bezittingen beschadigen tijdens de sloopactiviteiten door ze weg te halen of door ze af te plakken en af te schermen. Het verwijderen van het sloopafval nemen wij ook voor onze rekening.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Een muur verwijderen is handig als u van meerdere ruimtes één grote ruimte wilt maken. Bepaalde muren zijn draagmuren. Een draagmuur steunt de muur erboven op de hoger gesitueerde verdieping of de vloerbalken van de verdieping daaronder. Als een draagmuur zomaar wordt verwijdert, is er een grote kans dat een deel van uw gebouw instort.

Muur laten verwijderen door vaklui

Wilt u een muur laten verwijderen? Schakel dan Anton van Dijk in. Wij zijn deskundigen in het verwijderen van zowel gewone muren als draagmuren. De draagmuur vervangen wij door een steunbalk die de functie van de muur overneemt.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet gemakkelijk. Er zijn ten eerste allerlei soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een effectieve manier

De vakmannen van Anton van Dijk weten precies hoe verscheidene soorten vloeren het meest doeltreffend gesloopt kunnen worden. Zij werken snel en laten de werkplek bovendien netjes achter.

Schoorsteen verwijderen Bergambacht

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot risico dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren professionals. We nemen diverse voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is ingewikkeld, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om vaklui op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en vakbekwaamheid wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk type betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

In Nederland worden er veel gebouwen gerenoveerd, bijvoorbeeld omdat de regelgeving verandert of omdat een gebouw gebruikt wordt voor andere doeleinden. Er vindt vervolgens renovatiesloop plaats. Een deel van het pand blijft vervolgens intact, terwijl een ander deel van het pand gesloopt wordt.

Renovatiesloop door ware experts

Voor renovatiesloop is veel vakkennis nodig. Dat hebben onze medewerkers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk hinder veroorzaken.

Gebouw slopen Bergambacht

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een fabriekshal, woonhuis of een kantoor, wij slopen allerlei panden. De werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt hergebruikt wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg belangrijk.