Sloopbedrijf Baarn: voor al uw sloopwerkzaamheden

Op zoek naar een sloopbedrijf dat actief is in Baarn of de omgeving van Baarn? Anton van Dijk staat voor u klaar. We hebben veel ervaring met allerlei sloopactiviteiten zoals de sloop van fabrieken, keukens en beton. Slopen is niet gemakkelijk. Anton van Dijk heeft daarom bekwame werknemers met veel vakkennis in dienst. U kunt ons altijd vragen om gratis en vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert verschillende sloopactiviteiten uit, onder andere: panden slopen, renovatiesloop, draagmuren verwijderen en balken plaatsen, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Aanpak

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen materialen. We beslissen hierna hoe we te werk gaan en maken met u een planning wanneer we aan de slag kunnen. Hierna vinden de sloopactiviteiten plaats. We maken schoon en brengen het sloopafval weg. Tenslotte vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Geavanceerde apparatuur

Wij werken met geavanceerd materieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopactiviteiten snel en adequaat uit te voeren.

Meer dan 25 jaar ervaring

Al meer vervolgens 25 jaar verricht Anton van Dijk sloopactiviteiten. Wij hebben in de loop van de tijd diverse klanten bijgestaan.

Expertise

We weten alles over slopen. Wij delen die expertise ook graag met u en geven u specialistisch advies.

Veiligheid

Slopen is niet zonder gevaar. Wij gaan daarom op een veilige manier te werk. We nemen allerlei voorzorgsmaatregelen om het risico te verminderen. Anton van Dijk doet bovendien asbestinventarisaties (onderzoeken of er asbest aanwezig is) en verwijdert asbest geheel volgens de Nederlandse regelgeving.

Onze klanten

Onze klanten zijn zeer veelzijdig. Wij hebben sloopactiviteiten verricht bij onder andere: grote woonhuizen, productiebedrijven, scholen, restaurants en winkels.

Keuken slopen Baarn

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken? Dan zal eerst de oude keuken verwijderd moeten worden. Anton van Dijk sloopt uw keuken razendsnel en voordelig. Wij slopen keukens uit cafés, restaurants en hotels, maar ook uit kantoorpanden en grote woningen. De werkzaamheden worden op een dusdanige manier ingepland en uitgevoerd dat ze weinig hinder veroorzaken. Wij voorkomen dat uw eigendommen beschadigen tijdens de sloopwerkzaamheden door ze weg te halen of door ze af te plakken en af te schermen. Het verwijderen van het sloopafval nemen wij ook voor onze rekening.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Een muur verwijderen is handig als u van meerdere ruimtes één grote ruimte wilt maken. Sommige muren zijn draagmuren. Een draagmuur steunt de muur erboven op de hoger gelegen verdieping of de vloerbalken van de verdieping daaronder. Als een draagmuur zomaar wordt verwijdert, is er een grote kans dat een deel van uw gebouw instort.

Muur laten verwijderen door professionals

Wilt u een muur laten verwijderen? Schakel dan Anton van Dijk in. Wij zijn deskundigen in het verwijderen van zowel gewone muren als draagmuren. De draagmuur vervangen wij door een steunbalk die de functie van de muur overneemt.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet simpel. Er zijn ten eerste allerlei soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een effectieve manier

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door echte professionals. Zij weten precies hoe een vloer het beste gesloopt kan worden. U profiteert bovendien van hun snelle aanpak. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het afval weg.

Schoorsteen verwijderen Baarn

Een schoorsteen veilig verwijderen is niet makkelijk. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel van een constructie van een pand. Als een schoorsteen zomaar lukraak verwijderd wordt, is de kans dat een pand instort heel groot. Anton van Dijk gaat daarom heel voorzichtig te werk en neemt diverse voorzorgsmaatregelen.

Beton verwijderen

Beton is een sterk materiaal en het beton verwijderen, is daardoor ingewikkeld. Schakel daarom de professionals van Anton van Dijk in om uw beton te verwijderen. Wij verwijderen alle diverse betonnen elementen zoals betonnen plafonds, pilaren of wanden.

Wat is renovatiesloop?

Er wordt veel gerenoveerd in Nederland. Soms moet een gebouw aangepast worden door vernieuwde wetgeving of omdat het voor andere doeleinden gebruikt gaat worden. Een deel van het pand wordt dan gesloopt en een ander deel blijft staan. Dit heet renovatiesloop.

Renovatiesloop door ware deskundigen

Voor renovatiesloop is veel knowhow nodig. Dat hebben onze medewerkers in huis. We plannen de werkzaamheden zorgvuldig in zodat we zo weinig mogelijk hinder veroorzaken.

Gebouw slopen Baarn

Wilt u een gebouw laten slopen? U kunt terecht bij Anton van Dijk voor het slopen van alle verschillende gebouwen of het nu gaat om een fabriekshal of een woonhuis. Grote en complexe gebouwen zijn voor ons geen probleem. We houden bovendien rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Zo recyclen we veel van het materiaal dat vrijkomt tijdens een gebouw slopen.