Sloopbedrijf Amstelveen: voor al uw sloopactiviteiten

Wilt u graag een object slopen in Amstelveen of omstreken? Kies voor professioneel sloopbedrijf Anton van Dijk. Wij hebben al talloze liften gedemonteerd, beton verwijderd en panden gesloopt. We doen nog veel meer sloopactiviteiten. Op de juiste manier te werk gaan, is belangrijk bij het slopen. Onze vaklui hebben veel ervaring en werken met moderne technieken, waardoor ze razendsnel en veilig te werk gaan. Ze geven u ook gratis en geheel vrijblijvend advies als u dat wilt.

Werkzaamheden

Anton van Dijk voert diverse sloopwerkzaamheden uit, onder andere: gebouwen slopen, renovatiesloop, keukens slopen, vloeren slopen, schoorstenen verwijderen en beton verwijderen.

Aanpak

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen materialen. We bepalen daarna hoe we te werk gaan en maken met u een planning wanneer we aan de slag kunnen. Vervolgens vinden de sloopwerkzaamheden plaats. We maken schoon en brengen het sloopafval weg. Tenslotte vindt de oplevering plaats.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Geavanceerde machines

Wij werken met geavanceerd materieel, zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Dit helpt ons om sloopwerkzaamheden razendsnel en effectief uit te voeren.

Ruim 25 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 25 jaar werkzaam in de sloopbranche. In die tijd hebben we een grote hoeveelheid klanten geholpen.

Deskundigheid

We weten alles over slopen. Wij delen die expertise ook graag met u en geven u deskundig advies.

Veiligheid

Slopen kan gevaarlijk zijn. Daarom neemt Anton van Dijk altijd alle mogelijke voorzorgsmaatregelen. Is er asbest aanwezig? Wij zijn ook een gecertificeerde asbestsaneringsbedrijf en verwijderen uw asbest op een veilige manier.

Onze klanten

Anton van Dijk heeft sloopwerkzaamheden verricht voor een grote verscheidenheid aan klanten: hotels, winkels, fabriekshallen, grote woonhuizen en ziekenhuizen.

Keuken slopen Amstelveen

Wilt u graag een nieuwe keuken? Dan zult u eerst uw oude keuken moeten laten slopen. Wij slopen uw keuken voordelig en snel. Onze werknemers slopen keukens uit grote wpp, horecagelegenheden en kantoorpanden. De sloopwerkzaamheden voeren we zo uit dat ze weinig overlast veroorzaken. Bovendien voorkomen we beschadigingen aan uw eigendommen door ze weg te halen of door ze goed af te schermen of af te plakken.

Muur laten verwijderen door vaklui

Wilt u een muur laten verwijderen? Schakel vervolgens Anton van Dijk in. Wij zijn deskundigen in het verwijderen van muren.

Vloer slopen

Het slopen van een vloer is bepaald niet makkelijk. Er zijn ten eerste diverse soorten vloeren: van bamboe vloeren tot plavuizen vloeren en van vloerbedekking tot een betonvloer. Elke vloer wordt op een andere manier verwijderd. Zo wordt bij het slopen van betonvloer vaak water gebruikt om te voorkomen dat er veel stof vrijkomt.

Vloer slopen op een doeltreffende manier

Bij Anton van Dijk wordt uw vloer gesloopt door ware vaklui. Zij weten precies hoe een vloer het beste gesloopt kan worden. U profiteert bovendien van hun snelle werkwijze. Na het slopen van uw vloer, maken wij de ruimte schoon en brengen we het afval weg.

Schoorsteen verwijderen Amstelveen

Als een schoorsteen niet op de juiste manier verwijderd wordt, bestaat er een groot gevaar dat het hele gebouw instort. Bij Anton van Dijk gaan we daarom uiterst voorzichtig te werk met ervaren vakmannen. We nemen verschillende voorzorgsmaatregelen, waardoor we ervoor zorgen dat de overige constructie van het pand volledig intact blijft.

Beton verwijderen

Beton verwijderen is lastig, omdat beton een sterk materiaal is. U doet er in deze situatie daarom goed aan om experts op het gebied van beton verwijderen in te schakelen. Anton van Dijk is een bedrijf met veel ervaring en vakbekwaamheid wat beton verwijderen betreft. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van elk type betonnen elementen zoals betonnen pilaren, muren of plafonds.

Wat is renovatiesloop?

In Nederland worden er veel panden gerenoveerd, bijvoorbeeld omdat de wetgeving verandert of omdat een gebouw gebruikt wordt voor andere doeleinden. Er vindt dan renovatiesloop plaats. Een deel van het pand blijft vervolgens intact, terwijl een ander deel van het pand gesloopt wordt.

Renovatiesloop door echte deskundigen

Renovatiesloop is niet makkelijk. Bij Anton van Dijk wordt renovatiesloop alleen door echte professionals verricht. Bovendien worden de werkzaamheden zorgvuldig ingepland, zodat ze zo weinig mogelijk overlast veroorzaken.

Gebouw slopen Amstelveen

Wilt u ons inschakelen om een gebouw te slopen? Of het nu gaat om een productiebedrijf, woonhuis of een kantoorgebouw, wij slopen diverse panden. De werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd, hoe groot of complex een gebouw ook is. We zorgen bovendien dat veel van het materiaal dat vrijkomt hergebruikt wordt. Het milieu is voor ons namelijk erg belangrijk.