Betonboren en betonzagen in Woerden door ware experts

Wilt u betonzaag- of betonboorwerkzaamheden laten uitvoeren? Kies dan voor een specialist. Op deze manier bent u gegarandeerd van een uitstekend resultaat. Anton van Dijk heeft een team van ervaren deskundigen die voor u klaar staat. Het boren en zagen door asfalt en steen is voor onze medewerkers geen uitdaging.

Onze klanten

Wij helpen iedereen die ons nodig heeft. Particulieren, bedrijven en overheden kunnen allemaal bij ons terecht.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Veiligheid

Het werken in de bouw is helaas niet zonder risico. Er worden zwaar materieel gebruikt, er wordt vaak op grote hoogtes gewerkt en bij het slopen is er kans op instorting. Wij pakken alle klussen professioneel aan. Voordat we de werkzaamheden starten, brengen we eerst alle risico’s in kaart. We nemen alle mogelijke maatregelen zodat de veiligheid van u en onze medewerken gewaarborgd zijn.

Een bedrijf met jarenlange ervaring

Anton van Dijk voert al meer dan 25 jaar boor- en zaagwerkzaamheden uit. Door deze ervaring hebben we veel over ons vakgebied geleerd en voeren we onze werkzaamheden vlot en efficiënt uit.

Vakmanschap

Alle medewerkers van Anton van Dijk hebben verstand van zaken. Door hun goede opleiding en hun jarenlange ervaring zijn zij uitermate deskundig geworden op het gebied van betonboren en betonzagen.

Al uw vragen worden beantwoord

Onze werknemers zijn vriendelijk en delen graag hun kennis met u. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op en u krijgt direct antwoord.

Sleuven frezen in muren en vloeren

Frezen is het maken van sleuven in muren en vloeren met een speciale machine. Freesbedrijf Anton van Dijk heeft ruim 25 jaar ervaring met freeswerkzaamheden. Wij frezen in allerlei materialen, van gesteenten tot beton en asfalt.

Doeleinden

Een sleuf in de muur frezen is geschikt voor de constructie van elektronica, het aanleggen van waterleidingen en de constructie van CV-leidingen. Een sleuf in de vloer frezen wordt ook toegepast voor de aanleg van waterleidingen en de aanleg van CV-leidingen, het construeren van elektronica en om vloerverwarming te plaatsen.

Gaten boren in verschillende materialen

Er zijn diverse redenen om een gat te laten boren. U wilt bijvoorbeeld een rioleringsstelsel realiseren, leidingen te laten doorvoeren of een afzuigkap te plaatsen. Kies voor Anton van Dijk. Wij boren namelijk in diverse soorten asfalt, glas, steen en beton.

Verscheidene materialen

Niet elke boor kan in elk materiaal boren. Er zijn speciale boren voor steen, beton en gewapend beton. Een steenboor heeft een scherpe zijde en een betonboor heeft een stompe zijde. Voor gewapend beton een boor van extra sterk materiaal nodig, want gewapend beton is versterkt met wapeningsstaal. Om door gewapend beton heen te komen, gebruiken we een diamantboor. Diamant is namelijk het sterkste materiaal wat er bestaat.

Daarom schakelt u Anton van Dijk om gaten te boren

Wij hebben goed opgeleide werknemers die uitstekend werk leveren. Onze medewerkers werken bovendien met zeer geavanceerde en gespecialiseerde apparatuur. Boren is werk dat zeer nauwkeurig moet gebeuren. Met de gespecialiseerde apparatuur zorgen we dat de gaten komen op de juiste plek en dat ze de juiste grootte hebben. Met de juiste machines wordt het werk ook nog eens snel geplaatst.

Doeleinden

Wij doen veel betonboringen voor particulieren, bedrijven en overheieden. In de loop van de tijd hebben we onder andere gaten geboord voor , lichtkoepels, kozijnen, deuren,  verwarmingen en  funderingen.

Zagen

U kunt bij Anton van Dijk terecht voor verschillende zaagwerkzaamheden, zoals betonzagen, stenen zagen, muur zagen, asfalt zagen en trapgat zagen. Doordat we een groot scala van zaagmachines hebben, voeren we uw zaagwerkzaamheden snel uit.

Diamantzaag

Onze deskundigen gebruiken de modernste apparatuur voor het zagen, zoals een diamantzaag. Het zaagblad van een diamantzaag is bezaaid met diamantkorrels. Diamant is het hardste materiaal wat in de natuur te vinden is. Met een diamantzaag is het daardoor makkelijk om door asfalt, beton en allerhande steensoorten heen te zagen.

Steenzagen

Met een gewone zaag is het onmogelijk om door steen te komen. Wij gebruiken daarom de beste en meest geavanceerde diamantzagen om door stenen te zagen. Onze deskundigen hebben veel kennis en ervaring op het vlak van steenzagen. Steenzagen wordt toegepast om openingen in metselwerk te maken of bestrating te verwijderen.

Asfalt zagen

Met onze asfaltzaagmachines en onze ervaren vakmensen voeren we het asfalt zagen razendsnel uit. Zo wordt de verkeersoverlast geminimaliseerd. Voorbeelden van klussen rondom asfalt zagen zijn ruimtes maken om straatdrempels te realiseren, rotondes construeren en het plaatsen van goten in de weg.

Betonzagen

Zagen in beton is voor ons geen enkel probleem. We zagen zowel verticaal als horizontaal. Het is ook mogelijk om beton te hakken, maar betonzagen heeft bepaalde pluspunten als u het vergelijkt met hakwerk. Door te zagen is het mogelijk om een rechte lijn te maken. Met hakwerk is dat onmogelijk. Beton zagen betekent bovendien geen onnodige beschadigingen. Beton zagen zorgt bovendien voor minder stof trillingen en geluidshinder.

Toepassingen van betonzagen

Voorbeelden van toepassingen van betonzagen zijn: trapgat zagen, vloer verwijderen en sleuven zagen voor verwarmingsbuizen.

Wandzagen

Wandzagen is een techniek die wordt gebruikt om openingen in muren te zagen. Wij zagen openingen in muren in verschillende afmetingen en in allerlei materialen, zoals gipsplaat, metselwerk of gestort beton. Hier vallen het openbreken van muren, het maken van trapgaten en het plaatsen van lichtkoepels onder.

Na het wandzagen

Onze medewerkers zorgen dat het wandzagen zo weinig mogelijk geluidshinder veroorzaakt. Alle afval wordt opgeruimd en waar mogelijk worden materialen hergebruikt.

Vloerzagen

Het zagen in asfalt, tegels en zelfs gewapend beton is voor ons totaal geen uitdaging. Wij hebben op diverse plekken vloerzaagtechniek toegepast zoals in fabrieken, kantoren, woningen en scholen. Het vloerzagen wordt met snel en grote precisie uitgevoerd.