Betonboren en betonzagen in Veenendaal door ware specialisten

Betonboren en betonzagen is nauwkeurig werk dat door een ware expert moet gebeuren. Anton van Dijk is ook een specialist op het gebied van boren en zagen in andere materialen, zoals asfalt en steen. We doen dit werk op allerlei locaties en voor een grote verscheidenheid van klanten.

Onze klanten

Bij ons kunt u terecht als onderneming, particulier of overheidsinstelling. Als u ons nodig heeft, kunt u bij ons terecht.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij voeren al meer dan 25 jaar boor- en zaagwerkzaamheden uit. Door onze ervaring voeren we onze werkzaamheden vlot en efficiënt uit.

Veilig werken

Het werken in de bouwsector brengt altijd risico’s met zich mee. Vaak wordt er op grote hoogtes gewerkt, bij sloopwerkzaamheden is er kans op instorting en er wordt zwaar materieel gebruikt. Anton van Dijk pakt alle klussen professioneel aan. We kijken wat de risico’s zijn en nemen alle mogelijke maatregelen om de veiligheid van u en onze medewerkers te verzekeren.

Vakmanschap

Schakelt u ons in, dan krijgt u altijd een ervaren vakman over de vloer. Hij is vriendelijk, heeft veel kennis van zaken en jarenlange ervaring.

Antwoord op al uw vragen

Onze medewerkers zijn vriendelijk en delen graag hun kennis over boren en zagen. Neem contact met Anton van Dijk op als u een vraag heeft.

Sleuven frezen in muren en vloeren

Frezen betekent het maken van een groef in een muur of in een vloer met speciaal gereedschap. Anton van Dijk is een professioneel freesbedrijf met 25 jaar ervaring. Wilt u dat wij een sleuf in beton of in asfalt frezen? Geen probleem, wij frezen in allerhande materialen.

Doeleinden

Schakel ons in als u sleuven in muren of sleuven in vloeren in vloeren wilt frezen. Er worden sleuven in muren gefreesd om CV-leidingen, elektronica en waterleidingen aan te leggen. Sleuven in vloeren worden ook gefreesd voor CV-leidingen, waterleidingen en elektronica. Ook worden er sleuven in uw vloer gefreesd om vloerverwarming te plaatsen.

Gaten boren in diverse materialen

Wilt u een gat laten boren? Er zijn allerhande situaties waarin een gat boren nodig is, bijvoorbeeld als u roosters wilt plaatsen, leidingen door wilt voeren of riolering wilt aanleggen. Anton van Dijk boort in allerlei materialen: glas, beton, steen en asfalt.

Diverse materialen

Een steenboor heeft een scherpe zijkant en een betonboor heeft een stompe zijkant. Gewapend beton is weer een heel ander verhaal, want dat is versterkt met wapeningsstaal. Om door gewapend beton heen te komen, is er meestal een diamantboor nodig.

Daarom schakelt u Anton van Dijk om gaten te boren

Wij hebben goed opgeleide werknemers die van wanten weten. Wij bezitten bovendien zeer ‘state of the art’ en specialistische apparatuur. Boren is precisiewerk. Met de gespecialiseerde machines komen de gaten exact op de juiste plek en worden de juiste grootte. Het gaat bovendien sneller met de juiste machine.

Doeleinden

Wij doen veel betonboringen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. In de loop van de tijd hebben we onder andere gaten geboord voor verwarming, kozijnen, deuren en funderingen en lichtkoepels.

Zagen

U kunt bij Anton van Dijk terecht voor allerlei zaagwerkzaamheden, zoals betonzagen, stenen zagen, muur zagen, asfalt zagen en trapgat zagen. Doordat we een groot assortiment van zaagmachines hebben, voeren we uw zaagwerkzaamheden vlot uit.

Diamantzaag

Onze deskundigen gebruiken zeer ‘state of the art’ machines voor het zagen, zoals een diamantzaag. Op het zaagblad van een diamantzaag zitten diamantkorrels. Diamant is het hardste materiaal wat in de natuur te vinden is. Met een diamantzaag is het daardoor gemakkelijk om door harde materialen zoals asfalt, beton of diverse steensoorten heen te zagen.

Steenzagen

Met een gewone zaag is het onmogelijk om door steen te komen. Wij gebruiken daarom een ‘state of the art’ diamantzaag om door stenen te zagen. Onze experts hebben veel kennis en ervaring op het gebied van steenzagen. Dit wordt meestal gedaan om openingen in metselwerk te maken of bestrating te verwijderen.

Asfalt zagen

U profiteert ervan dat we werken met ervaren deskundigen en specialistische asfaltzaagmachines. Het zorgt er namelijk voor dat we de klus veel sneller hebben geklaard en de verkeersoverlast tot een minimum wordt gereduceerd. Werkzaamheden rondom asfalt zagen zijn bijvoorbeeld goten in de weg plaatsen, rotondes aanleggen en grasbetonblokken realiseren.

Betonzagen

Betonzagen is een klus die we vaak verrichten: zowel horizontaal als verticaal. Wij kiezen ervoor om beton te zagen in plek van te hakken. Betonzagen heeft namelijk een heel aantal voordelen in vergelijking met hakken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een rechte lijn te zagen. Beton hakken zorgt dikwijls voor onnodige beschadigingen. Zagen niet. Beton zagen veroorzaakt daarbij minder stof, geluidsoverlast en trillingen.

Toepassingen van betonzagen

Betonzagen wordt onder andere uitgevoerd voor de volgende doeleinden: deur- en raamopeningen, liftschachten en trapgaten.

Wandzagen

Met wandzagen wordt een techniek aangeduid die wordt gebruikt om openingen in muren te zagen. Wij zagen openingen in muren in diverse afmetingen en verschillende materialen, bijvoorbeeld metselwerk, gipsplaat of gestort beton. Dit behelst het openbreken van muren, het maken van trapgaten en het plaatsen van lichtkoepels.

Na het wandzagen

Onze werknemers zorgen dat het wandzagen een minimum aan geluidsoverlast veroorzaakt. Alle afval die tijdens het werken ontstaan, wordt opgeruimd. Waar mogelijk worden materialen hergebruikt.

Vloerzagen

Het zagen in asfalt, tegels en zelfs gewapend beton is voor ons geen herinnering. Wij hebben op allerhande locaties vloerzaagtechniek toegepast zoals in fabrieken, kantoren, woningen en scholen. Het vloerzagen wordt met rap en grote precisie verricht.