Betonboren en betonzagen is nauwkeurig werk dat door een echte deskundige moet gebeuren. Anton van Dijk is ook een specialist op het vlak van boren en zagen in diverse andere materialen zoals  asfalt en steen. We doen dit werk voor een grote diversiteit van klanten in Uithoorn.

Onze klanten

Bij ons kunt u terecht als onderneming, particulier of overheidsinstelling. Als u ons nodig heeft in Uithoorn, kunt u bij ons terecht.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Meer dan 25 jaar ervaring

U kunt al meer dan 25 jaar bij ons terecht voor boor- en zaagwerkzaamheden. In die tijd hebben we talloze klanten bijgestaan. Wordt u de volgende?

Veilig werken

Het werken in de bouw brengt altijd risico’s met zich mee. Vaak wordt er op grote hoogtes gewerkt, bij sloopactiviteiten is er kans op instorting en er wordt zwaar materieel gebruikt. Anton van Dijk pakt alle klussen vakkundig aan. We kijken wat de gevaren zijn en nemen alle mogelijke maatregelen om de veiligheid van u en onze werknemers te waarborgen.

Vakmanschap

Bij Anton van Dijk werken we alleen met ware vakmannen. Ze hebben een gedegen opleiding achter de rug, jarenlange ervaring en een grote kennis van zaken.

Schakelt u ons in, dan krijgt u altijd een ervaren vakman over de vloer. Hij is vriendelijk, heeft veel kennis van zaken en jarenlange ervaring.

Antwoord op al uw vragen

Heeft u vragen? Dan kan u ons altijd bellen. U krijgt deskundig advies op het gebied van boren en zagen.

Sleuven frezen in wanden en vloeren

Frezen is sleuven in muren en vloeren maken met een gespecialiseerde machine. Freesbedrijf Anton van Dijk heeft meer dan 25 jaar ervaring met freeswerkzaamheden. Van beton tot asfalt en gesteenten, wij frezen in diverse materialen.

Voor welke situatie is sleuven frezen in muren en vloeren geschikt?

Een sleuf in de muur frezen is handig voor de constructie van elektronica, het realiseren van waterleidingen en de constructie van CV-leidingen. Een sleuf in de vloer frezen is ook handig voor de aanleg van elektronica, het aanleggen van waterleidingen en de constructie van CV-leidingen en bovendien om een vloerverwarming te plaatsen.

Gaten boren in allerlei materialen

Er zijn diverse redenen waarom u een gat wilt laten boren. U wilt bijvoorbeeld een afzuigkap locaties, een rioleringsstelsel aanleggen of leidingen doorvoeren. Kies voor Anton van Dijk, want wij boren in allerlei soorten asfalt, glas, steen en beton.

Diverse boren

Elk materiaal heeft weer een andere aanpak nodig. Er is bijvoorbeeld een speciale betonboor en een gespecialiseerde steenboor. Het verschil zit hem in de zijkant die bij een steenboor scherp en bij een betonboor stomp is. Gewapend beton is heel problematisch om doorheen te boren, omdat het versterkt is met wapeningsstaal. Er wordt in dat geval vaak een diamantboor gebruikt.

Aanpak

Wij hebben goed opgeleide werknemers die van wanten weten. Wij bezitten bovendien zeer moderne en gespecialiseerde apparatuur. Boren is precisiewerk. Met de speciale apparatuur komen de gaten precies op de juiste plek en worden de juiste grootte. Het gaat bovendien sneller met de juiste machine.

Onze werknemers

Onze werknemers zijn u uitstekend van dienst want ze hebben veel kennis en kunde. Daarbij werken ze met gespecialiseerd materieel waarmee ze razendsnel en efficiënt werken.

Voor welke klanten boren we?

In de loop van de tijd hebben we allerhande betonboringen en andere boringen verricht voor particuliere en zakelijke klanten. In die tijd hebben we gaten geboord voor onder andere deuren, lichtkoepels, kozijnen, verwarming en funderingen.

Zagen

U kunt bij Anton van Dijk terecht voor verschillende zaagwerkzaamheden, zoals betonzagen, stenen zagen, muur zagen, asfalt zagen en trapgat zagen. Doordat we een groot scala van zaagmachines hebben, voeren we uw zaagwerkzaamheden snel uit.

Diamantzagen

We gebruiken geavanceerde apparatuur bij het zagen. Één van de machines die we bijvoorbeeld gebruiken is een diamantzaag. Een diamantzaag zaagt door harde materialen dankzij het diamantstof op het zaagblad. Diamant is de hardste stof in de natuur. Het gaat daardoor makkelijk door asfalt, beton en alle soorten steen heen.

Steenzagen

Met een normale zaag is het onmogelijk om door steen te komen. Wij gebruiken daarom een moderne diamantzaag om door stenen te zagen. Onze experts hebben veel kennis en ervaring op het gebied van steenzagen. Dit wordt veelal gedaan om openingen in voegwerk te maken of bestrating te verwijderen.

Asfalt zagen

Met onze asfaltzaagmachines en onze ervaren experts voeren we het asfalt zagen snel uit. Dat minimaliseert de verkeersoverlast. Voorbeelden van klussen rondom asfalt zagen zijn rotondes construeren, het locaties van goten in de weg en ruimte maken om straatdrempels te aanleggen.

Betonzagen

Betonzagen is een klus die we vaak uitvoeren: zowel horizontaal als verticaal. Wij kiezen ervoor om beton te zagen in plaats van te hakken. Betonzagen heeft namelijk een heel aantal voordelen in vergelijking met hakken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een rechte lijn te zagen. Beton hakken zorgt vaak voor onnodige beschadigingen. Zagen niet. Beton zagen veroorzaakt daarbij minder stof, geluidshinder en trillingen.

Doeleinden

Betonzagen wordt onder andere verricht voor de volgende situaties: deur- en raamopeningen, liftschachten en trapgaten.

Wandzagen

Wandzagen is een techniek die wordt gebruikt om openingen in muren te zagen. Deze openingen zijn te maken in diverse afmetingen en in diverse materialen zoals gestort beton, prefabbeton en voegwerk. Wandzagen wordt verricht om onder andere lichtkoepels te plaatsen, wanden open te breken of om trapgaten te maken.

Een duurzame en mensvriendelijke aanpak

Tijdens het wandzagen zorgen onze medewerkers ervoor dat de geluidsoverlast wordt geminimaliseerd. Nadat het werk klaar is, ruimen zij alles weer netjes achter zich op. Materialen worden hergebruikt, als dat mogelijk is.

Vloerzagen

Of het nu gaat om vloerzagen in tegels, asfalt of zelfs gewapend beton: u kunt terecht bij Anton van Dijk. In allerlei gebouwen hebben wij vloerzaag werkzaamheden verricht, bijvoorbeeld in kantoren, woningen, scholen en fabrieken. Onze werknemers hebben de ervaring en kennis om het vloerzagen nauwkeurig, razendsnel en met een minimale hinder te uitvoeren.