Betonboren en betonzagen is exact werk dat door een ware specialist moet gebeuren. Anton van Dijk is ook een expert op het vlak van boren en zagen in allerlei andere materialen zoals  asfalt en steen. We doen dit werk voor een grote verscheidenheid van klanten in Nieuwkoop.

Onze klanten

Wie helpen wij? Iedereen die ons in Nieuwkoop nodig heeft. Particulieren, overheden en ondernemingen kunnen allemaal bij ons terecht.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij voeren al meer dan 25 jaar boor- en zaagwerkzaamheden uit. Door onze ervaring voeren we onze werkzaamheden razendsnel en efficiënt uit.

Veilig werken

Het werken in de bouw brengt altijd gevaren met zich mee. Vaak wordt er op grote hoogtes gewerkt, bij sloopwerkzaamheden is er kans op instorting en er wordt zwaar materieel gebruikt. Anton van Dijk pakt alle klussen vakkundig aan. We kijken wat de gevaren zijn en nemen alle mogelijke maatregelen om de veiligheid van u en onze werknemers te garanderen.

Vakmanschap

Huurt u ons in, dan krijgt u altijd een ervaren professional over de vloer. Hij is hulpvaardig, heeft veel kennis van zaken en jarenlange ervaring.

Bij Anton van Dijk werken we alleen met echte vakmannen. Ze hebben een gedegen opleiding achter de rug, jarenlange ervaring en een grote kennis van zaken.

Antwoord op al uw vragen

Heeft u vragen? Dan kan u ons altijd bellen. U krijgt specialistisch advies op het vlak van boren en zagen.

Sleuven frezen in wanden en vloeren

Frezen betekent het maken van een groef in een muur of in een vloer met speciaal gereedschap. Anton van Dijk is een vakkundig freesbedrijf met 25 jaar ervaring. Wilt u dat wij een sleuf in beton of in asfalt frezen? Geen probleem, wij frezen in diverse materialen.

Voor welke situatie is sleuven frezen in wanden en vloeren geschikt?

Een sleuf in de muur frezen is handig voor de constructie van elektronica, het realiseren van waterleidingen en de aanleg van CV-leidingen. Een sleuf in de vloer frezen is ook handig voor de constructie van elektronica, het aanleggen van waterleidingen en de constructie van CV-leidingen en bovendien om een vloerverwarming te locaties.

Gaten boren in allerhande materialen

Wilt u een gat laten boren? Er zijn allerlei doeleinden waarin een gat boren nodig is, bijvoorbeeld als u ventilatieroosters wilt plaatsen, leidingen door wilt voeren of riolering wilt realiseren. Anton van Dijk boort in diverse materialen: glas, beton, steen en asfalt.

Diverse boren

Elk materiaal heeft weer een andere aanpak nodig. Er is bijvoorbeeld een speciale betonboor en een gespecialiseerde steenboor. Het verschil zit hem in de zijkant die bij een steenboor scherp en bij een betonboor stomp is. Gewapend beton is heel problematisch om doorheen te boren, omdat het versterkt is met wapeningsstaal. Er wordt in dat geval vaak een diamantboor gebruikt.

Werkwijze

Wij hebben goed opgeleide werknemers die van wanten weten. Wij bezitten bovendien zeer geavanceerde en gespecialiseerde apparatuur. Boren is precisiewerk. Met de speciale apparatuur komen de gaten precies op de juiste plek en worden de juiste grootte. Het gaat bovendien sneller met de juiste machine.

Onze werknemers

Onze werknemers zijn u uitstekend van dienst want ze hebben veel kennis en kunde. Daarbij werken ze met gespecialiseerd materieel waarmee ze snel en efficiënt werken.

Voor welke klanten boren we?

In de loop van de tijd hebben we allerlei betonboringen en andere boringen verricht voor particuliere en zakelijke klanten. In die tijd hebben we gaten geboord voor onder andere deuren, lichtkoepels, kozijnen, verwarming en funderingen.

Zagen

Heeft u zaagwerkzaamheden die in Nieuwkoop verricht moeten worden? U kunt bij ons terecht. Als het nu gaat om het zagen in hout, steen, beton of asfalt: Anton van Dijk doet het voor u. Wij beschikken over een groot assortiment van zaagmachines, waardoor we al uw zaagwerkzaamheden snel klaren.

Diamantzagen

Onze experts gebruiken zeer geavanceerde machines voor het zagen, zoals een diamantzaag. Op het zaagblad van een diamantzaag zitten diamantkorrels. Diamant is het hardste materiaal wat in de natuur te vinden is. Met een diamantzaag is het daardoor gemakkelijk om door harde materialen zoals asfalt, beton of allerhande steensoorten heen te zagen.

Steenzagen

Een diamantzaag wordt veel gebruikt om door steen heen te zagen. Steenzagen wordt vooral gebruikt om (sier) bestrating te verwijderen of om openingen in voegwerk te maken. Voor het stenen zagen staat een team van goed opgeleide vakmannen voor u klaar.

Asfalt zagen

Met onze asfaltzaagmachines en onze ervaren vakmannen voeren we het asfalt zagen razendsnel uit. Dat minimaliseert de verkeersoverlast. Voorbeelden van klussen rondom asfalt zagen zijn rotondes construeren, het plaatsen van goten in de weg en ruimte maken om straatdrempels te aanleggen.

Betonzagen

Zagen in beton is voor ons geen enkele uitdaging. We voeren zowel verticaal als horizontaal uit. Het is ook mogelijk om beton te hakken, maar betonzagen heeft sommige voordelen als u het vergelijkt met hakwerk. Met een zaag zijn we in staat om een rechte lijn te maken. Dat is niet mogelijk met hakwerk. Beton zagen betekent ook geen onnodige beschadigingen. Beton zagen zorgt bovendien voor minder trillingen, geluidsoverlast en stof.

Situaties

Voorbeelden van toepassingen van betonzagen zijn: trapgat zagen, sleuven zagen voor verwarmingsbuizen en vloer verwijderen.

Wandzagen

Met wandzagen wordt een techniek aangeduid die wordt gebruikt om openingen in muren te zagen. Wij zagen openingen in wanden in allerlei afmetingen en diverse materialen, bijvoorbeeld voegwerk, gipsplaat of gestort beton. Dit behelst het openbreken van wanden, het maken van trapgaten en het locaties van lichtkoepels.

Een milieuvriendelijke en mensvriendelijke aanpak

Onze werknemers zorgen dat het wandzagen een minimum aan geluidshinder veroorzaakt. Alle afval die tijdens het werken ontstaat, wordt opgeruimd. Waar mogelijk worden materialen hergebruikt.

Vloerzagen

Of het nu gaat om vloerzagen in tegels, asfalt of zelfs gewapend beton: u kunt terecht bij Anton van Dijk. In diverse gebouwen hebben wij vloerzaag werkzaamheden verricht, bijvoorbeeld in kantoren, woonhuizen, scholen en fabrieken. Onze werknemers hebben de ervaring en kennis om het vloerzagen nauwkeurig, razendsnel en met een minimale hinder te verrichten.