Wilt u boor- of zaagwerkzaamheden in Gorinchem laten uitvoeren? Huur dan een specialist in. Dan weet u zeker dat het goed gebeurt. Anton van Dijk heeft een team van specialisten dat voor u klaar staat. Het boren en zagen door steen of asfalt, maar ook betonboren en betonzagen is voor hen geen enkele uitdaging. U bent beslist tevreden over het resultaat.

Onze klanten

Bij ons kunt u terecht als bedrijf, particulier of overheidsinstelling. Als u ons nodig heeft in Gorinchem, kunt u bij ons terecht.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Meer dan 25 jaar ervaring

U kunt al meer dan 25 jaar bij ons terecht voor boor- en zaagwerkzaamheden. In die tijd hebben we talloze klanten geholpen. Wordt u de volgende?

Veilig werken

Het werken in de bouwsector brengt altijd gevaren met zich mee. Vaak wordt er op grote hoogtes gewerkt, bij sloopwerkzaamheden is er kans op instorting en er wordt zwaar materieel gebruikt. Anton van Dijk pakt alle klussen professioneel aan. We kijken wat de risico’s zijn en nemen alle mogelijke maatregelen om de veiligheid van u en onze werknemers te garanderen.

Vakmanschap

Bij Anton van Dijk werken we alleen met echte vakmannen. Ze hebben een gedegen opleiding achter de rug, jarenlange ervaring en een grote kennis van zaken.

Antwoord op al uw vragen

Heeft u vragen? Dan kan u ons altijd opbellen. U krijgt deskundig advies op het gebied van boren en zagen.

Sleuven frezen in wanden en vloeren

Frezen betekent het maken van een groef in een muur of in een vloer met speciaal gereedschap. Anton van Dijk is een vakkundig freesbedrijf met 25 jaar ervaring. Wilt u dat wij een sleuf in beton of in asfalt frezen? Geen probleem, wij frezen in allerlei materialen.

Voor welke situatie is sleuven frezen in wanden en vloeren geschikt?

Een sleuf in de muur frezen is handig voor de constructie van elektronica, het aanleggen van waterleidingen en de aanleg van CV-leidingen. Een sleuf in de vloer frezen is ook handig voor de constructie van elektronica, het realiseren van waterleidingen en de constructie van CV-leidingen en bovendien om een vloerverwarming te locaties.

Gaten boren in diverse materialen

Wilt u een gat laten boren? Er zijn allerhande doeleinden waarin een gat boren nodig is, bijvoorbeeld als u roosters wilt plaatsen, leidingen door wilt voeren of riolering wilt aanleggen. Anton van Dijk boort in diverse materialen: glas, beton, steen en asfalt.

Diverse boren

Een steenboor heeft een scherpe zijkant en een betonboor heeft een stompe zijkant. Gewapend beton is weer een heel ander verhaal, want dat is versterkt met wapeningsstaal. Om door gewapend beton heen te komen, is er meestal een diamantboor nodig.

Werkwijze

Wij hebben goed opgeleide werknemers die van wanten weten. Wij bezitten bovendien zeer moderne en speciale apparatuur. Boren is precisiewerk. Met de gespecialiseerde apparatuur komen de gaten precies op de juiste plek en worden de juiste grootte. Het gaat bovendien sneller met de juiste machine.

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn u uitstekend van dienst want ze hebben veel kennis en kunde. Daarbij werken ze met gespecialiseerd materieel waarmee ze snel en efficiënt werken.

Voor welke klanten boren we?

Wij doen veel betonboringen en andere boringen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. In de loop van de tijd hebben we onder andere gaten geboord voor verwarming, kozijnen, deuren en funderingen en lichtkoepels.

Zagen

Heeft u zaagwerkzaamheden die in Gorinchem verricht moeten worden? U kunt bij ons terecht. Als het nu gaat om het zagen in hout, steen, beton of asfalt: Anton van Dijk doet het voor u. Wij beschikken over een groot assortiment van zaagmachines, waardoor we al uw zaagwerkzaamheden snel klaren.

Diamantzagen

Onze vakmannen gebruiken zeer moderne machines voor het zagen, zoals een diamantzaag. Op het zaagblad van een diamantzaag zitten diamantkorrels. Diamant is het hardste materiaal wat in de natuur te vinden is. Met een diamantzaag is het daardoor gemakkelijk om door harde materialen zoals asfalt, beton of diverse steensoorten heen te zagen.

Steenzagen

Met een normale zaag is het onmogelijk om door steen te komen. Wij gebruiken daarom een geavanceerde diamantzaag om door stenen te zagen. Onze experts hebben veel kennis en ervaring op het vlak van steenzagen. Dit wordt meestal gedaan om openingen in metselwerk te maken of bestrating te verwijderen.

Asfalt zagen

U profiteert ervan dat we werken met ervaren vakmannen en gespecialiseerde asfaltzaagmachines. Het zorgt er namelijk voor dat we de klus veel sneller hebben geklaard en de verkeersoverlast tot een minimum wordt gereduceerd. Werkzaamheden rondom asfalt zagen zijn bijvoorbeeld goten in de weg plaatsen, rotondes aanleggen en grasbetonblokken aanleggen.

Betonzagen

Zagen in beton is voor ons geen enkele uitdaging. We voeren zowel verticaal als horizontaal uit. Het is ook mogelijk om beton te hakken, maar betonzagen heeft bepaalde voordelen als u het vergelijkt met hakwerk. Met een zaag zijn we in staat om een rechte lijn te maken. Dat is niet mogelijk met hakwerk. Beton zagen betekent ook geen onnodige beschadigingen. Beton zagen zorgt bovendien voor minder trillingen, geluidsoverlast en stof.

Situaties

Voorbeelden van toepassingen van betonzagen zijn: trapgat zagen, sleuven zagen voor verwarmingsbuizen en vloer verwijderen.

Betonzagen wordt onder andere verricht voor de volgende doeleinden: deur- en raamopeningen, liftschachten en trapgaten.

Wandzagen

Wandzagen is een techniek die wordt gebruikt om openingen in wanden te zagen. Deze openingen zijn te maken in diverse afmetingen en in verschillende materialen zoals gestort beton, prefabbeton en metselwerk. Wandzagen wordt verricht om onder andere lichtkoepels te plaatsen, muren open te breken of om trapgaten te maken.

Met wandzagen wordt een techniek aangeduid die wordt gebruikt om openingen in muren te zagen. Wij zagen openingen in muren in diverse afmetingen en allerlei materialen, bijvoorbeeld metselwerk, gipsplaat of gestort beton. Dit behelst het openbreken van wanden, het maken van trapgaten en het locaties van lichtkoepels.

Een duurzame en mensvriendelijke aanpak

Tijdens het wandzagen zorgen onze werknemers ervoor dat de geluidsoverlast wordt geminimaliseerd. Nadat het werk klaar is, ruimen zij alles weer netjes achter zich op. Materialen worden hergebruikt, als dat mogelijk is.

Onze werknemers zorgen dat het wandzagen een minimum aan geluidshinder veroorzaakt. Alle vuilnis die tijdens het werken ontstaat, wordt opgeruimd. Waar mogelijk worden materialen hergebruikt.

Vloerzagen

Of het nu gaat om vloerzagen in tegels, asfalt of zelfs gewapend beton: u kunt terecht bij Anton van Dijk. In diverse panden hebben wij vloerzaag werkzaamheden verricht, bijvoorbeeld in kantoorpanden, woningen, scholen en fabrieken. Onze medewerkers hebben de ervaring en kennis om het vloerzagen nauwkeurig, razendsnel en met een minimale hinder te uitvoeren.

Het zagen in asfalt, tegels en zelfs gewapend beton is voor ons geen uitdaging. Wij hebben op diverse plaatsen vloerzaagtechniek toegepast zoals in fabrieken, kantoren, woningen en scholen. Het vloerzagen wordt met razendsnel en grote nauwkeurigheid uitgevoerd.