Betonboren en betonzagen in Dordrecht door ware deskundigen

Wilt u betonboor- of betonzaagwerkzaamheden laten uitvoeren? Huur dan een specialist in. Dan weet u gegarandeerd dat het goed gebeurt. Anton van Dijk heeft een team specialisten dat voor u klaar staat. Het boren en zagen door steen of asfalt is voor hen ook geen enkele uitdaging. U bent zeker tevreden over het resultaat.

Onze klanten

Bij ons kunt u terecht als bedrijf, particulier of overheidsinstelling. Als u ons nodig heeft, kunt u bij ons terecht.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij voeren al meer dan 25 jaar boor- en zaagwerkzaamheden uit. Door onze ervaring voeren we onze werkzaamheden snel en efficiënt uit.

Veilig werken

Werken in de bouw is jammer genoeg nooit zonder risico. Er wordt met zwaar materieel gewerkt, er is kans op instorting bij sommige sloopwerkzaamheden en er wordt dikwijls op grote hoogte gewerkt. We brengen daarom van te voren alle risico’s in kaart. Daarna nemen we allerhande maatregelen om de veiligheid van u en onze medewerkers te verzekeren.

Vakmanschap

Bij Anton van Dijk werken we alleen met ware experts. Ze hebben een gedegen opleiding achter de rug, jarenlange ervaring en een grote kennis van zaken.

Antwoord op al uw vragen

Heeft u vragen? Dan kan u ons altijd bellen. U krijgt deskundig advies op het gebied van boren en zagen.

Sleuven frezen in muren en vloeren

Frezen is sleuven in muren en vloeren maken met een speciale machine. Freesbedrijf Anton van Dijk heeft meer dan 25 jaar ervaring met freeswerkzaamheden. Van beton tot asfalt en gesteenten, wij frezen in diverse materialen.

Doeleinden

Een sleuf in de muur frezen is handig voor de constructie van elektronica, het aanleggen van waterleidingen en de constructie van CV-leidingen. Een sleuf in de vloer frezen is ook handig voor de constructie van elektronica, het realiseren van waterleidingen en de constructie van CV-leidingen en bovendien om een vloerverwarming te plaatsen.

Gaten boren in allerlei materialen

Er zijn allerlei redenen waarom u een gat wilt laten boren. U wilt bijvoorbeeld een afzuigkap plaatsen, een rioleringsstelsel aanleggen of leidingen doorvoeren. Kies voor Anton van Dijk, want wij boren in diverse soorten asfalt, glas, steen en beton.

Allerlei materialen

Elk materiaal heeft weer een andere aanpak nodig. Er is bijvoorbeeld een speciale betonboor en een speciale steenboor. Het verschil zit hem in de zijkant die bij een steenboor scherp en bij een betonboor stomp is. Gewapend beton is heel lastig om doorheen te boren, omdat het versterkt is met wapeningsstaal. Er wordt in dat geval dikwijls een diamantboor gebruikt.

Daarom schakelt u Anton van Dijk om gaten te boren

Onze werknemers hebben de nodige expertise en ervaring en weten exact welke werkwijze ze moeten gebruiken. Ze werken met zeer geavanceerd gereedschap waardoor de klus geklaard wordt. Met de juiste machines kan bovendien heel exact gewerkt worden.

Doeleinden

In de loop van de tijd hebben we allerhande betonboringen verricht voor particuliere en zakelijke klanten. In die tijd hebben we gaten geboord voor onder andere deuren, lichtkoepels, kozijnen, verwarming en funderingen.

Zagen

U kunt bij Anton van Dijk terecht voor diverse zaagwerkzaamheden, zoals betonzagen, stenen zagen, muur zagen, asfalt zagen en trapgat zagen. Doordat we een groot assortiment van zaagmachines hebben, voeren we uw zaagwerkzaamheden vlot uit.

Diamantzaag

We gebruiken ‘state of the art’ apparatuur bij het zagen. Één van de machines die we bijvoorbeeld gebruiken is een diamantzaag. Een diamantzaag zaagt door harde materialen dankzij het diamantstof op het zaagblad. Diamant is de hardste stof in de natuur. Het gaat daardoor gemakkelijk door asfalt, beton en alle soorten steen heen.

Steenzagen

Met een gewone zaag is het onmogelijk om door steen te komen. Wij gebruiken daarom een geavanceerde diamantzaag om door stenen te zagen. Onze deskundigen hebben veel kennis en ervaring op het gebied van steenzagen. Dit wordt meestal gedaan om openingen in metselwerk te maken of bestrating te verwijderen.

Asfalt zagen

U profiteert ervan dat we werken met ervaren deskundigen en specialistische asfaltzaagmachines. Het zorgt er namelijk voor dat we de klus veel sneller hebben geklaard en de verkeersoverlast tot een minimum wordt gereduceerd. Werkzaamheden rondom asfalt zagen zijn bijvoorbeeld goten in de weg plaatsen, rotondes aanleggen en grasbetonblokken realiseren.

Betonzagen

Zagen in beton is voor ons geen enkele uitnodiging. We voeren zowel verticaal als horizontaal uit. Het is ook mogelijk om beton te hakken, maar betonzagen heeft bepaalde voordelen als u het vergelijkt met hakwerk. Met een zaag zijn we in staat om een rechte lijn te maken. Dat is niet mogelijk met hakwerk. Beton zagen betekent ook geen onnodige beschadigingen. Beton zagen zorgt bovendien voor minder trillingen, geluidshinder en stof.

Toepassingen van betonzagen

Voorbeelden van toepassingen van betonzagen zijn: trapgat zagen, sleuven zagen voor verwarmingsbuizen en vloer verwijderen.

Wandzagen

Wandzagen is een techniek die wordt gebruikt om openingen in muren te zagen. Deze openingen zijn te maken in verschillende afmetingen en in diverse materialen zoals gestort beton, prefabbeton en metselwerk. Wandzagen wordt verricht om onder andere lichtkoepels te plaatsen, muren open te breken of om trapgaten te maken.

Na het wandzagen

Onze medewerkers zorgen dat het wandzagen een minimum aan geluidsoverlast veroorzaakt. Alle afval die tijdens het werken ontstaan, wordt verwijderd. Waar mogelijk worden materialen hergebruikt.

Vloerzagen

Het zagen in asfalt, tegels en zelfs gewapend beton is voor ons geen herinnering. Wij hebben op allerlei locaties vloerzaagtechniek toegepast zoals in fabrieken, kantoren, woningen en scholen. Het vloerzagen wordt met rap en grote nauwkeurigheid uitgevoerd.