Betonboren en betonzagen is nauwkeurig werk dat door een ware specialist moet gebeuren. Anton van Dijk is een specialist op het vlak van boren en zagen in allerhande materialen niet alleen in  beton, maar ook in asfalt en steen. We doen dit werk op allerlei plaatsen en voor een grote verscheidenheid van klanten.

Onze klanten

Bij ons kunt u terecht als onderneming, particulier of overheidsinstelling. Als u ons nodig heeft in Culemborg, kunt u bij ons terecht.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Meer dan 25 jaar ervaring

U kunt al meer dan 25 jaar bij ons terecht voor boor- en zaagwerkzaamheden. In die tijd hebben we talloze klanten geholpen. Wordt u de volgende?

Veilig werken

Werken in de bouwsector is helaas nooit zonder risico. Er wordt met zwaar materieel gewerkt, er is kans op instorting bij bepaalde sloopactiviteiten en er wordt vaak op grote hoogte gewerkt. We brengen daarom van te voren alle risico’s in kaart. Daarna nemen we allerlei maatregelen om de veiligheid van u en onze werknemers te verzekeren.

Vakmanschap

Schakelt u ons in, dan krijgt u altijd een ervaren vakman over de vloer. Hij is hulpvaardig, heeft veel kennis van zaken en jarenlange ervaring.

Antwoord op al uw vragen

Onze medewerkers zijn hulpvaardig en delen graag hun kennis over boren en zagen. Neem contact met Anton van Dijk op als u een vraag heeft.

Sleuven frezen in wanden en vloeren

Frezen is sleuven in muren en vloeren maken met een speciale machine. Freesbedrijf Anton van Dijk heeft meer dan 25 jaar ervaring met freeswerkzaamheden. Van beton tot asfalt en gesteenten, wij frezen in allerlei materialen.

Voor welke situatie is sleuven frezen in wanden en vloeren geschikt?

Een sleuf in de muur frezen is handig voor de constructie van elektronica, het realiseren van waterleidingen en de constructie van CV-leidingen. Een sleuf in de vloer frezen is ook handig voor de constructie van elektronica, het aanleggen van waterleidingen en de constructie van CV-leidingen en bovendien om een vloerverwarming te locaties.

Gaten boren in allerhande materialen

Er zijn allerlei redenen waarom u een gat wilt laten boren. U wilt bijvoorbeeld een afzuigkap locaties, een rioleringsstelsel realiseren of leidingen doorvoeren. Kies voor Anton van Dijk, want wij boren in allerlei soorten asfalt, glas, steen en beton.

Verschillende boren

Een steenboor heeft een scherpe zijkant en een betonboor heeft een stompe zijkant. Gewapend beton is weer een heel ander verhaal, want dat is versterkt met wapeningsstaal. Om door gewapend beton heen te komen, is er veelal een diamantboor nodig.

Aanpak

Voor elk materiaal is een andere werkwijze vereist. Er zijn bijvoorbeeld aparte boren voor beton en steen. Een steenboor heeft een scherpe zijkant en een betonboor heeft een stompe zijkant. Gewapend beton is weer een heel ander verhaal, want dat is versterkt met wapeningsstaal. Om door gewapend beton heen te komen, is er veelal een diamantboor nodig.

Onze medewerkers

Onze medewerkers hebben de nodige expertise en ervaring en weten precies welke aanpak ze moeten gebruiken. Ze werken met zeer geavanceerd gereedschap waardoor de klus snel geklaard wordt. Met de juiste machines kan bovendien heel precies gewerkt worden.

Voor welke klanten boren we?

Wij doen veel betonboringen en andere boringen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. In de loop van de tijd hebben we onder andere gaten geboord voor verwarming, kozijnen, deuren en funderingen en lichtkoepels.

Zagen

Heeft u zaagwerkzaamheden die in Culemborg verricht moeten worden? U kunt bij ons terecht. Als het nu gaat om het zagen in hout, steen, beton of asfalt: Anton van Dijk doet het voor u. Wij beschikken over een groot assortiment van zaagmachines, waardoor we al uw zaagwerkzaamheden snel klaren.

Diamantzagen

We gebruiken moderne apparatuur bij het zagen. Één van de machines die we bijvoorbeeld gebruiken is een diamantzaag. Een diamantzaag zaagt door harde materialen dankzij het diamantstof op het zaagblad. Diamant is de hardste stof in de natuur. Het gaat daardoor makkelijk door asfalt, beton en alle soorten steen heen.

Steenzagen

Met een gewone zaag is het onmogelijk om door steen te komen. Wij gebruiken daarom een moderne diamantzaag om door stenen te zagen. Onze vakmannen hebben veel kennis en ervaring op het gebied van steenzagen. Dit wordt veelal gedaan om openingen in metselwerk te maken of bestrating te verwijderen.

Asfalt zagen

U profiteert ervan dat we werken met ervaren experts en speciale asfaltzaagmachines. Het zorgt er namelijk voor dat we de klus veel sneller hebben geklaard en de verkeersoverlast tot een minimum wordt gereduceerd. Werkzaamheden rondom asfalt zagen zijn bijvoorbeeld goten in de weg locaties, rotondes realiseren en grasbetonblokken realiseren.

Betonzagen

Betonzagen is een klus die we vaak uitvoeren: zowel horizontaal als verticaal. Wij kiezen ervoor om beton te zagen in plaats van te hakken. Betonzagen heeft namelijk een heel aantal voordelen in vergelijking met hakken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een rechte lijn te zagen. Beton hakken zorgt vaak voor onnodige beschadigingen. Zagen niet. Beton zagen veroorzaakt daarbij minder stof, geluidsoverlast en trillingen.

Situaties

Betonzagen wordt onder andere verricht voor de volgende situaties: deur- en raamopeningen, liftschachten en trapgaten.

Voorbeelden van toepassingen van betonzagen zijn: trapgat zagen, sleuven zagen voor verwarmingsbuizen en vloer verwijderen.

Wandzagen

Wandzagen is een techniek die wordt gebruikt om openingen in wanden te zagen. Deze openingen zijn te maken in diverse afmetingen en in verschillende materialen zoals gestort beton, prefabbeton en metselwerk. Wandzagen wordt verricht om onder andere lichtkoepels te plaatsen, wanden open te breken of om trapgaten te maken.

Met wandzagen wordt een techniek aangeduid die wordt gebruikt om openingen in wanden te zagen. Wij zagen openingen in muren in allerlei afmetingen en diverse materialen, bijvoorbeeld metselwerk, gipsplaat of gestort beton. Dit behelst het openbreken van muren, het maken van trapgaten en het locaties van lichtkoepels.

Een duurzame en mensvriendelijke werkwijze

Onze medewerkers zorgen dat het wandzagen een minimum aan geluidshinder veroorzaakt. Alle afval die tijdens het werken ontstaat, wordt opgeruimd. Waar mogelijk worden materialen hergebruikt.

Tijdens het wandzagen zorgen onze werknemers ervoor dat de geluidsoverlast wordt geminimaliseerd. Nadat het werk klaar is, ruimen zij alles weer netjes achter zich op. Materialen worden hergebruikt, als dat mogelijk is.

Vloerzagen

Het zagen in asfalt, tegels en zelfs gewapend beton is voor ons geen uitdaging. Wij hebben op allerhande plaatsen vloerzaagtechniek toegepast zoals in fabrieken, kantoorpanden, woonhuizen en scholen. Het vloerzagen wordt met razendsnel en grote nauwkeurigheid uitgevoerd.

Of het nu gaat om vloerzagen in tegels, asfalt of zelfs gewapend beton: u kunt terecht bij Anton van Dijk. In diverse gebouwen hebben wij vloerzaag werkzaamheden verricht, bijvoorbeeld in kantoorpanden, woningen, scholen en fabrieken. Onze werknemers hebben de ervaring en kennis om het vloerzagen exact, snel en met een minimale hinder te uitvoeren.