Betonboren en betonzagen in Capelle aan den IJssel door echte experts

Wilt u betonboor- of betonzaag werkzaamheden laten verrichten? Huur dan een expert in. Dan weet u gegarandeerd dat het goed gebeurt. Anton van Dijk heeft een team experts dat voor u klaar staat. Het boren en zagen door steen of asfalt is voor hen ook geen enkele uitdaging. U bent zeker tevreden over het resultaat.

Onze klanten

Bij ons kunt u terecht als bedrijf, particulier of overheidsinstelling. Als u ons nodig heeft, kunt u bij ons terecht.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij voeren al meer dan 25 jaar boor- en zaagwerkzaamheden uit. Door onze ervaring voeren we onze werkzaamheden rap en efficiënt uit.

Veilig werken

Werken in de bouwsector is helaas nooit zonder risico. Er wordt met zwaar materieel gewerkt, er is kans op instorting bij sommige sloopwerkzaamheden en er wordt dikwijls op grote hoogte gewerkt. We brengen daarom van te voren alle risico’s in kaart. Daarna nemen we allerhande maatregelen om de veiligheid van u en onze werknemers te verzekeren.

Vakmanschap

Bij Anton van Dijk werken we alleen met ware experts. Ze hebben een gedegen opleiding achter de rug, jarenlange ervaring en een grote kennis van zaken.

Antwoord op al uw vragen

Onze medewerkers zijn vriendelijk en delen graag hun kennis over boren en zagen. Neem contact met Anton van Dijk op als u een vraag heeft.

Sleuven frezen in muren en vloeren

Frezen betekent het maken van een groef in een muur of in een vloer met speciaal gereedschap. Anton van Dijk is een professioneel freesbedrijf met 25 jaar ervaring. Wilt u dat wij een sleuf in beton of in asfalt frezen? Geen probleem, wij frezen in allerhande materialen.

Doeleinden

Een sleuf in de muur frezen is handig voor de constructie van elektronica, het aanleggen van waterleidingen en de aanleg van CV-leidingen. Een sleuf in de vloer frezen is ook handig voor de constructie van elektronica, het realiseren van waterleidingen en de aanleg van CV-leidingen en bovendien om een vloerverwarming te plaatsen.

Gaten boren in allerhande materialen

Er zijn diverse redenen waarom u een gat wilt laten boren. U wilt bijvoorbeeld een afzuigkap plaatsen, een rioleringsstelsel aanleggen of leidingen doorvoeren. Kies voor Anton van Dijk, want wij boren in allerhande soorten asfalt, glas, steen en beton.

Verschillende materialen

Een steenboor heeft een scherpe zijkant en een betonboor heeft een stompe zijkant. Gewapend beton is weer een heel ander verhaal, want dat is versterkt met wapeningsstaal. Om door gewapend beton heen te komen, is er meestal een diamantboor nodig.

Daarom schakelt u Anton van Dijk om gaten te boren

Onze werknemers hebben de nodige vakkennis en ervaring en weten exact welke werkwijze ze moeten gebruiken. Ze werken met zeer geavanceerd gereedschap waardoor de klus geklaard wordt. Met de juiste apparatuur kan bovendien heel precies gewerkt worden.

Doeleinden

Wij doen veel betonboringen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. In de loop van de tijd hebben we onder andere gaten geboord voor verwarming, kozijnen, deuren en funderingen en lichtkoepels.

Zagen

U kunt bij Anton van Dijk terecht voor verschillende zaagwerkzaamheden, zoals betonzagen, stenen zagen, muur zagen, asfalt zagen en trapgat zagen. Doordat we een groot assortiment van zaagmachines hebben, voeren we uw zaagwerkzaamheden razendsnel uit.

Diamantzaag

Onze deskundigen gebruiken zeer geavanceerde apparatuur voor het zagen, zoals een diamantzaag. Op het zaagblad van een diamantzaag zitten diamantkorrels. Diamant is het hardste materiaal wat in de natuur te vinden is. Met een diamantzaag is het daardoor eenvoudig om door harde materialen zoals asfalt, beton of allerhande steensoorten heen te zagen.

Steenzagen

Een diamantzaag wordt veel gebruikt om door steen heen te zagen. Steenzagen wordt vooral gebruikt om (sier) bestrating te verwijderen of om openingen in metselwerk te maken. Voor het stenen zagen staat een team van goed opgeleide vakmannen voor u klaar.

Asfalt zagen

U profiteert ervan dat we werken met ervaren deskundigen en specialistische asfaltzaagmachines. Het zorgt er namelijk voor dat we de klus veel sneller hebben geklaard en de verkeersoverlast tot een minimum wordt gereduceerd. Werkzaamheden rondom asfalt zagen zijn bijvoorbeeld goten in de weg plaatsen, rotondes realiseren en grasbetonblokken realiseren.

Betonzagen

Zagen in beton is voor ons geen enkele roep. We voeren zowel verticaal als horizontaal uit. Het is ook mogelijk om beton te hakken, maar betonzagen heeft bepaalde voordelen als u het vergelijkt met hakwerk. Met een zaag zijn we in staat om een rechte lijn te maken. Dat is niet mogelijk met hakwerk. Beton zagen betekent ook geen onnodige beschadigingen. Beton zagen zorgt bovendien voor minder trillingen, geluidsoverlast en stof.

Toepassingen van betonzagen

Voorbeelden van toepassingen van betonzagen zijn: trapgat zagen, sleuven zagen voor verwarmingsbuizen en vloer verwijderen.

Wandzagen

Wandzagen is een techniek die wordt gebruikt om openingen in muren te zagen. Deze openingen zijn te maken in diverse afmetingen en in verscheidene materialen zoals gestort beton, prefabbeton en metselwerk. Wandzagen wordt verricht om onder andere lichtkoepels te plaatsen, muren open te breken of om trapgaten te maken.

Na het wandzagen

Onze werknemers zorgen dat het wandzagen een minimum aan geluidshinder veroorzaakt. Alle afval die tijdens het werken ontstaan, wordt opgeruimd. Waar mogelijk worden materialen hergebruikt.

Vloerzagen

Het zagen in asfalt, tegels en zelfs gewapend beton is voor ons geen aanmaning. Wij hebben op diverse locaties vloerzaagtechniek toegepast zoals in fabrieken, kantoren, woningen en scholen. Het vloerzagen wordt met razendsnel en grote nauwkeurigheid verricht.