Betonboren en betonzagen in Amersfoort door echte specialisten

Wilt u betonboor- of betonzaagwerkzaamheden laten verrichten? Huur dan een expert in. Dan weet u gegarandeerd dat het goed gebeurt. Anton van Dijk heeft een team van experts die voor u klaar staat. Het boren en zagen door steen of asfalt is voor hen ook geen enkele uitdaging. U bent zeker tevreden over het resultaat.

Onze klanten

Wie helpen wij? Iedereen die ons nodig heeft. Particulieren, overheden en bedrijven kunnen allemaal bij ons terecht.

Daarom kiest u voor Anton van Dijk

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij voeren al meer dan 25 jaar boor- en zaagwerkzaamheden uit. Door onze ervaring voeren we onze werkzaamheden rap en efficiënt uit.

Veilig werken

Werken in de bouwsector is helaas nooit zonder risico. Er wordt met zwaar materieel gewerkt, er is kans op instorting bij sommige sloopwerkzaamheden en er wordt vaak op grote hoogte gewerkt. We brengen daarom van te voren alle risico’s in kaart. Daarna nemen we allerhande maatregelen om de veiligheid van u en onze medewerkers te garanderen.

Vakmanschap

Bij Anton van Dijk werken we alleen met echte experts. Ze hebben een gedegen opleiding achter de rug, jarenlange ervaring en een grote kennis van zaken.

Antwoord op al uw vragen

Heeft u vragen? Dan kan u ons altijd bellen. U krijgt deskundig advies op het gebied van boren en zagen.

Sleuven frezen in muren en vloeren

Frezen is sleuven in muren en vloeren maken met een speciale machine. Freesbedrijf Anton van Dijk heeft meer dan 25 jaar ervaring met freeswerkzaamheden. Van beton tot asfalt en gesteenten, wij frezen in allerhande materialen.

Doeleinden

Schakel ons in als u sleuven in muren of sleuven in vloeren in vloeren wilt frezen. Er worden sleuven in muren gefreesd om CV-leidingen, elektronica en waterleidingen aan te leggen. Sleuven in vloeren worden ook gefreesd voor CV-leidingen, waterleidingen en elektronica. Ook worden er sleuven in uw vloer gefreesd om vloerverwarming te plaatsen.

Gaten boren in allerhande materialen

Wilt u een gat laten boren? Er zijn allerlei situaties waarin een gat boren nodig is, bijvoorbeeld als u roosters wilt plaatsen, leidingen door wilt voeren of riolering wilt realiseren. Anton van Dijk boort in allerhande materialen: glas, beton, steen en asfalt.

Verschillende materialen

Elk materiaal heeft weer een andere werkwijze nodig. Er is bijvoorbeeld een speciale betonboor en een speciale steenboor. Het verschil zit hem in de zijkant die bij een steenboor scherp en bij een betonboor stomp is. Gewapend beton is heel lastig om doorheen te boren, omdat het versterkt is met wapeningsstaal. Er wordt in dat geval vaak een diamantboor gebruikt.

Daarom schakelt u Anton van Dijk om gaten te boren

Onze medewerkers hebben de nodige knowhow en ervaring en weten exact welke werkwijze ze moeten gebruiken. Ze werken met zeer geavanceerd gereedschap waardoor de klus geklaard wordt. Met de juiste apparatuur kan bovendien heel precies gewerkt worden.

Doeleinden

In de loop van de tijd hebben we allerhande betonboringen verricht voor particuliere en zakelijke klanten. In die tijd hebben we gaten geboord voor onder andere deuren, lichtkoepels, kozijnen, verwarming en funderingen.

Zagen

U kunt bij Anton van Dijk terecht voor allerlei zaagwerkzaamheden, zoals betonzagen, stenen zagen, muur zagen, asfalt zagen en trapgat zagen. Doordat we een groot assortiment van zaagmachines hebben, voeren we uw zaagwerkzaamheden snel uit.

Diamantzaag

Onze deskundigen gebruiken zeer ‘state of the art’ machines voor het zagen, zoals een diamantzaag. Op het zaagblad van een diamantzaag zitten diamantkorrels. Diamant is het hardste materiaal wat in de natuur te vinden is. Met een diamantzaag is het daardoor makkelijk om door harde materialen zoals asfalt, beton of allerlei steensoorten heen te zagen.

Steenzagen

Met een gewone zaag is het onmogelijk om door steen te komen. Wij gebruiken daarom een ‘state of the art’ diamantzaag om door stenen te zagen. Onze experts hebben veel kennis en ervaring op het gebied van steenzagen. Dit wordt veelal gedaan om openingen in metselwerk te maken of bestrating te verwijderen.

Asfalt zagen

U profiteert ervan dat we werken met ervaren experts en specialistische asfaltzaagmachines. Het zorgt er namelijk voor dat we de klus veel sneller hebben geklaard en de verkeersoverlast tot een minimum wordt gereduceerd. Werkzaamheden rondom asfalt zagen zijn bijvoorbeeld goten in de weg plaatsen, rotondes aanleggen en grasbetonblokken realiseren.

Betonzagen

Zagen in beton is voor ons geen enkele herinnering. We voeren zowel verticaal als horizontaal uit. Het is ook mogelijk om beton te hakken, maar betonzagen heeft bepaalde voordelen als u het vergelijkt met hakwerk. Met een zaag zijn we in staat om een rechte lijn te maken. Dat is niet mogelijk met hakwerk. Beton zagen betekent ook geen onnodige beschadigingen. Beton zagen zorgt bovendien voor minder trillingen, geluidsoverlast en stof.

Toepassingen van betonzagen

Betonzagen wordt onder andere uitgevoerd voor de volgende doeleinden: deur- en raamopeningen, liftschachten en trapgaten.

Wandzagen

Met wandzagen wordt een techniek aangeduid die wordt gebruikt om openingen in muren te zagen. Wij zagen openingen in muren in verschillende afmetingen en diverse materialen, bijvoorbeeld metselwerk, gipsplaat of gestort beton. Hier vallen het openbreken van muren, het maken van trapgaten en het plaatsen van lichtkoepels onder.

Na het wandzagen

Onze medewerkers zorgen dat het wandzagen zo weinig mogelijk geluidshinder veroorzaakt. Alle afval , wordt opgeruimd. Waar mogelijk worden materialen hergebruikt.

Vloerzagen

Het zagen in asfalt, tegels en zelfs gewapend beton is voor ons geen probleem. Wij hebben op allerhande locaties vloerzaagtechniek toegepast zoals in fabrieken, kantoren, woningen en scholen. Het vloerzagen wordt met rap en grote precisie uitgevoerd.